reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie, normalnie w POZ, ale lekarz mi doradzil ta platna
A to nawet nie wiedziałam, że jest jakaś inną szczepionka. Ja płatne tylko 5 w 1 robię i meningokoki będę robić we wrześniu pierwszą dawkę. Trochę żałuję, że pneumokoków nie wzięłam, ale za późno wyczytałam tutaj, że ta na NFZ lipna, nie chroni przed wszystkimi szczepami, pediatra nic nie mówiła.

Jak dieta twoja? Ja zobaczylam na wadze 75.5 takze ku lepszemu 😂😂😂
68 😎 ale w niedziel wyzerka bo stary ma urodziny 🤣
Ja tam bym wolała właśnie z końca roku, a styczeń najgorszy dla mnie 😂 aczkolwiek myślę, że Czarek długo, jeśli nie zawsze, będzie jedynakiem 😆
Czemu z końca ? Ja się cieszę że będzie najstarszy. Koleżanka rodzi w listopadzie, niby ten sam rocznik, a nawet kilo jeszcze nie waży 🤣

To bardziej chodzi o to, że z czasem dziecko mniej się nosi 😆 podobno nasilenie może znów być jak zaczyna chodzić, bo wtedy często się też je na rece bierze, ale u mnie jak nie dziecko to inne rzeczy dźwigam, do tego cwiczę sobie z 2kg hantlami 🙈 Jak masz takie początki to działaj od razu, żeby nie było gorzej!! Pewnie ćwiczenia wzmacniające i jakaś opaska/orteza do podnoszenia załatwią sprawę! Jak fizjo mi to masuje to ból straszny i nawet widać przez skórę potem te stawy, czy mięśnie co tam maltretowała 😱
E to Twoja drobinka, mój 6800g ważył miesiąc temu na szczepieniu 😆🙈
Ja jestem ciekawa ile ma cm 😁 10 sierpnia idziemy na szczepienie to będzie wiadomo ☺

68 😎 ale w niedziel wyzerka bo stary ma urodziny 🤣

Czemu z końca ? Ja się cieszę że będzie najstarszy. Koleżanka rodzi w listopadzie, niby ten sam rocznik, a nawet kilo jeszcze nie waży 🤣
Bo ja wolę być młodsza i dzieci też, żeby były młodsze. Ja jestem z listopada i nie chciałabym być z początku roku. Mój rocznik w styczniu już ma 31 lat, a ja dopiero co 30 skończyłam 😅 Poza tym styczeń ewidentnie kojarzy mi się z jedną dziewczyną z podstawówki ze stycznia właśnie, co była strasznie głupia i jeszcze w pierwsza ciążę zaszła w gimnazjum.

Bo ja wolę być młodsza i dzieci też, żeby były młodsze. Ja jestem z listopada i nie chciałabym być z początku roku. Mój rocznik w styczniu już ma 31 lat, a ja dopiero co 30 skończyłam 😅 Poza tym styczeń ewidentnie kojarzy mi się z jedną dziewczyną z podstawówki ze stycznia właśnie, co była strasznie głupia i jeszcze w pierwsza ciążę zaszła w gimnazjum.
Haha rozumiem 🤣🤣 ja miałam takie coś z imieniem, że każde mi się kojarzyło z kimś, ale nie znam żadnego Aleksandra na szczęście.

Haha rozumiem 🤣🤣 ja miałam takie coś z imieniem, że każde mi się kojarzyło z kimś, ale nie znam żadnego Aleksandra na szczęście.
Mi się wiele imion nie podobało po prostu albo nie pasowało do nazwiska (albo do mojego dziecka po prostu 😅) albo były już w rodzinie. Aleksander jest fajne, ale już by odpadło, bo za długie, nazwisko też długie 🙈 także ten Cezary nam spadł z nieba 🙏

reklama
Mi się wiele imion nie podobało po prostu albo nie pasowało do nazwiska (albo do mojego dziecka po prostu 😅) albo były już w rodzinie. Aleksander jest fajne, ale już by odpadło, bo za długie, nazwisko też długie 🙈 także ten Cezary nam spadł z nieba 🙏
U mnie też miał być Czaruś 😀😀 ale jest Hanka śmietanka😂

Do góry