Mikstura
Fanka BB :)
A Ty szczepiłaś płatną? W takim razie ona ma tylko dwie dawki. Refundowane ma trzy.A my dostalismy 2 i powiedziala, ze ostatnia. A czym szczepicie? Bo ja Rotarix
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty szczepiłaś płatną? W takim razie ona ma tylko dwie dawki. Refundowane ma trzy.A my dostalismy 2 i powiedziala, ze ostatnia. A czym szczepicie? Bo ja Rotarix
Dokładnie takA Ty szczepiłaś płatną? W takim razie ona ma tylko dwie dawki. Refundowane ma trzy.
Ja mam problem ale tylko z jednym nadgarstkiem. Ostatnio też się obudziłam w nocy, bo mnie bolał. Jak bylam z młodą u fizjo to mówiła że to pewnie od złego podnoszenie i pokazała jak mam podnosić. Ale nadgarstek dalej boli. Właśnie muszę ją umówić znowu na wizytę kontrolną, to się zapytam co mam zrobićNo kładę i robię masaż główki jak fizjo kazała i te skręty, chociaż to bardziej, żeby był bardziej mobilny i sam się zaczął przekręcać i żeby finalnie nie leżał wciąż na główce. Dopiero w połowie sierpnia mam kontrolę, to zobaczymy, czy jest coś lepiej. Na macie/kanapie już mu nie daję tej poduszki, bo rzadko jest na pleckach, a jak tak na chwilę to fizjo nie kazała dawać, żeby miał swobodne ruchy. A jak śpi to zazwyczaj mu daję, do wózka często wkładam no i na noc przede wszystkim, z tym, że ile faktycznie na niej śpi to nie wiem, bo często jak się budzę w nocy (przez nadgarstki) to leży gdzieś obok i mimo bólu (w nocy to jest masakra, przeskakuje mi i ruchy mam mega ograniczone) staram się przełożyć go znów na tą poduszkę.
Witamy w rzeczywistościEhhh i dostałam okres. To był cudowny ponad rok![]()
Ja mam elastyczna poofi i jest superWiem ze tat juz byl poruszony ale nie chce mi się szukać. Jaką chuste albo nosidło polecacie?
Tak, ja na wszystko szczepie platnymiDokładnie tak
Ja Rotateq. Myślałam, że jest tylko jedna szczepionka na rotawirusaA my dostalismy 2 i powiedziala, ze ostatnia. A czym szczepicie? Bo ja Rotarix
Ja liczę że dostanę okres o zajde w kolejną ciążęEhhh i dostałam okres. To był cudowny ponad rok![]()
Robię, robię. Ja nie z tych matek co o siebie nie dbają, więcej kasy teraz idzie na moje leczenie niż dzieckano tak my mieliśmy to wcześniej jak był mniej mobilny bo teraz to rzeczywiście byłoby ciężko
kurde zrób coś z tymi nadgarstkami bo się wykończysz jak tak dalej pójdziemoże jakieś fizjo albo opaski