reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja córka spała na materacu ok 3 lat, teraz znowu wyciągnęła i śpi 😁
no właśnie przerabiam pokój dla małego łóżeczko stacjonarne ląduje u nas bo dostawka już do kitu jest
a w jego pokoju chce położyć materac dookoła wyłożyć matą naklejki na tej ścianie i poduchy gdzie materac i lustra(folia) takie a'la domki a obok kącik zabawowy
a po drugiej stronie zostanie komoda z przewijakiem i kącik do karmienia
i zastanawiam się czy taki materac przejdzie?
chciałabym żeby sam w dzień się budził i się turlał albo raczkował i pobawił trochę 🤔

A Ty nie jesteś wegetarianką, w dodatku na diecie? Coś tak mi się kojarzy i kiedyś chyba pisałaś, że lubisz brokuła 😱
Tak to ja, ale nie przepadam za warzywami 🙈🙈 jem ogólnie warzywa na patelni, bo lepsze mrożone niż żadne, ale zazwyczaj je tylko przełykam, nie delektuje się ich smakiem 🤣 z brokuła to lubię tylko kotlety.

no właśnie przerabiam pokój dla małego łóżeczko stacjonarne ląduje u nas bo dostawka już do kitu jest
a w jego pokoju chce położyć materac dookoła wyłożyć matą naklejki na tej ścianie i poduchy gdzie materac i lustra(folia) takie a'la domki a obok kącik zabawowy
a po drugiej stronie zostanie komoda z przewijakiem i kącik do karmienia
i zastanawiam się czy taki materac przejdzie?
chciałabym żeby sam w dzień się budził i się turlał albo raczkował i pobawił trochę 🤔
Trochę w stylu Montessori?:) Ja byłam zadowolona. My kupiliśmy materac bo córka spała z nami, usypiała przy piersi i po prostu bałam się ją zostawiać na łóżku bez nadzoru. Od małego nie dała się odłożyć, więc na materacu usypiała a ja sobie szłam😂 Ogólnie też mi się sprawdziło jak wcześnie wstała to mogłam sobie dospać jeszcze, a ona już się bawiła. :)

reklama
Trochę w stylu Montessori?:) Ja byłam zadowolona. My kupiliśmy materac bo córka spała z nami, usypiała przy piersi i po prostu bałam się ją zostawiać na łóżku bez nadzoru. Od małego nie dała się odłożyć, więc na materacu usypiała a ja sobie szłam😂 Ogólnie też mi się sprawdziło jak wcześnie wstała to mogłam sobie dospać jeszcze, a ona już się bawiła. :)
i co teraz Zosią Samosia czy raczej nie?
ogólnie nie zgłębiałam tego aż tak czy Montessori spodobało mi się, że od małego dziecka uczy się samodzielności no i właśnie nawet jak z nim usnę to jak wstanie to ja dalej mogę kimać chyba, że akurat klockiem w łeb dostanę 😂
na przewijaku też mi się zaczyna nie mieścić więc też super opcja bo na tym materacu go będę mogą przewijać
a lustra to mi się spodobały bo gwiazdek szukałam na sufit😂

Do góry