reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Taki mam zamiar :)
mój ma przetrwały otwór owalny i na początku to już sobie wyobrażałam operację i wogóle płakałam jak bóbr po wyjściu z gabinetu byłam w takim szoku, że nawet nie zapytałam tej diagnosty na szczęście wyszła po coś i mnie uspokoiła 😂 , że dużo ludzi to ma i nawet nie wie.

To mój też zawsze tak litościwe patrzy jak jemy i udaje, że też coś przeżuwa, a jeszcze nic nie dostawał poza mlekiem, chyba już jest gotowy 😁
raczej jak tak robi to tak, mój namiętnie dolną wargę przeżuwał 😂
gdzieś czytałam że można ten moment przegapić i potem jest trudniej bo dziecko przywyknie że to coś normalnego
a teraz to dla niego nowość i jest mocno zainteresowany co to bo to nowość dla niego
mój najchętniej to jeszcze ręce by tam wsadził do miski a potem do buzi dlatego jak tylko usiądzie to przechodzę na BLW 🤪

reklama
To możecie wy przecież zjeść 😆 Ja tak będę robić. Z brokułem będzie najgorzej, bo my zbytnio nie lubimy, ale zjemy i tylko trochę dla Czarusia na spróbowanie. Dopiero jak zacznie jeść, a nie próbować i będzie miał za sobą pojedyncze smaki, to włączę słoiczki kilkuskładnikowe, bo ile on tam tego zje, a za długo stać pewnie po otwarciu taki słoik nie może, no a tego my już nie zjemy 😂
Ja warzywa to nie pamiętam kiedy zjadłam 🤣🤣

Do góry