reklama
U nas podobnie. Moze to te upaly. Wczesniej zasypiala w trakcie karmienia. Teraz odstawia sie od piersi i jeszcze marudzi, lezy na lozku i kreci sie. Trwa to czasami z 40min az w koncu albo sama zasnie albo zajęczy na pierś i wtedy juz w trakcie karmienia (to takie bardziej smoczkowanie niz karmienie).U nas od kilku dni problem z wieczornym zasypianiem na rękach nie, przy karmieniu nie, w łóżeczku nie, w naszym łożku tez nie i nie wiadomo co robić, wymiękam… zmęczony jest to widać a zasnąć ni ch*.
Jak Wasze maluchy zasypiają na noc? U nas przeważnie juz przy karmieniu odpływał…
Ło Matko to musieliscie miec gorącoJa też jeszcze nic nie dawałam do jedzenia. Tylko trochę wody na łyżeczce, bo byłam u siostry a niej taki upał w mieszkaniu. Szwagier nie pozwala okien otwierać i wiatraka nie mają bo mu dzieci przewieje
marta18691
Fanka BB :)
Haha dobreNie wytrzymałam i dałam młodemu polizać jabłko i chyba smakowało, jeszcze jakieś 2 tygodnie i zaczynamy przygodę z warzywkami!
Dałam mu jeszcze kalarepę do polizania, ale już tatuś na mnie krzyczy, że za dużo
Michalina_25
możliwe ze przez upały, kto to wie mój wypije porcje przed spaniem i potem się kręci i ulewa, potem przebieranie go, łózka i tak kółko sie bujamy z tym zasypianiemU nas podobnie. Moze to te upaly. Wczesniej zasypiala w trakcie karmienia. Teraz odstawia sie od piersi i jeszcze marudzi, lezy na lozku i kreci sie. Trwa to czasami z 40min az w koncu albo sama zasnie albo zajęczy na pierś i wtedy juz w trakcie karmienia (to takie bardziej smoczkowanie niz karmienie).
Melduję, że po 40 min - zasnął niech noc będzie łaskawa
marta18691
My jutro idziemy na basenik tez musze kupic jakiś kojec, drogi był?U nas byla wtopa, ale my od poczatku uzywamy Medela Calma i to kwestia smoczka-moj nie umie z innego oic, mimo, ze Calma taka trudna
Zycze Ci powodzenia, bo tez mi sie bardzo podobaja te butelki
U nas dzisiaj byl basen pierwszy raz i Maly byl zachwycony-jestem w szoku ze takie maluchy potrafia tak plywac.
No i przyjechal nasz kojec i tatus rozstawil-pol salonu zastawione, ale Maly bedzie mial juz swoja strefe.
rosenberg
No u nas dzisiaj np miałam karmienie po 20 i myślałam, że pójdzie spać, a obudził się jak go odłożyłam do łóżeczka. Ale ja nic na śile i go w tym łóżeczku zostawiam, on się kręci i bawi itp i po jakimś czasie jak już kweka to szybkie dopijanie i spanko. Teraz dopiero zasnął na amen, właśnie go będę odkładaćmożliwe ze przez upały, kto to wie mój wypije porcje przed spaniem i potem się kręci i ulewa, potem przebieranie go, łózka i tak kółko sie bujamy z tym zasypianiem
Melduję, że po 40 min - zasnął niech noc będzie łaskawa
rosenberg
I dodam, że właśnie młody też zawsze wtedy uleje. Dzisiaj na brzuchu się bawił w łóżeczku, więc w ogóle wszystko zarzygane ale ubranko tylko troszkę a jest gorąco, więc go nie przebieram w takim wypadku.No u nas dzisiaj np miałam karmienie po 20 i myślałam, że pójdzie spać, a obudził się jak go odłożyłam do łóżeczka. Ale ja nic na śile i go w tym łóżeczku zostawiam, on się kręci i bawi itp i po jakimś czasie jak już kweka to szybkie dopijanie i spanko. Teraz dopiero zasnął na amen, właśnie go będę odkładać
reklama