reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ale ja nie napisałam, że najpierw dam soczki, czy coś, bo nie wiem, czy w ogóle dam, a jak już to nieprędko 😂 napisałam, że najpierw rozszerzanie diety, a później woda, bo rozszerzać będę jeszcze zanim skończy pół roku, więc wody nie ma sensu wtedy dawać, kiedy będzie dostawał wciąż mleko, a papki tylko na smak 😉 on tak naprawdę już się uczy picia wody, bo my oboje wciąż z wodą. Myślę, że najwcześniej jak skończy pół roku, zobaczę jak nam pójdzie rozszerzanie.
Powiem wam że te rozszerzanie diety to masakra. 😂 Od 3 dni cos dostaje, i mi brak cierpliwości 😂

Tak bardzo mnie korci żeby posmyrac ta wystająca stopę 🙊

Załączniki

• IMG_20210707_232603.jpg
    IMG_20210707_232603.jpg
    885 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry