reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja mama dzisiaj zabrała małą do siebie o 11 żebym na spokojnie sobie umyła okna i posprzątała. Ona ma urlop i chciała się wnuczką nacieszyć. Jeszcze ich nie ma 😁, a ja już tak tęsknię i cały czas przez okno wyglądam 😔. Pierwszy raz tak długo jest beze mnie.

Moja mama dzisiaj zabrała małą do siebie o 11 żebym na spokojnie sobie umyła okna i posprzątała. Ona ma urlop i chciała się wnuczką nacieszyć. Jeszcze ich nie ma 😁, a ja już tak tęsknię i cały czas przez okno wyglądam 😔. Pierwszy raz tak długo jest beze mnie.
Ja najdłuższa rozłąkę miałam 3 godzinną i też już tupałam nogami 🙈 a za 2 tygodnie idę na panieński i nie wiem jak ja tam wytrzymam 😳

Nigdy przenigdy nie chcecie wyjsc same? 😀 Moj maz pracuje bardzo dużo ale ja musze chociaz isc raz w tygodniu na samotny spacer żeby zebrać myśli. Wszystko sobie poukładać na nowy tydzien 😂 tak to chyba dostałabym depresji
Z moją panną jest taki problem, że ona może z kimś zostać, ale jak zasypia, to cycek musi być. Może nie od początku, ale musi być w pogotowiu.
Zresztą... Gdzie ja bym poszła 😂
U was tez tak gorąco i parno??? Hania jeździ z noga za wózkiem 😂 chyba to ostatnie dni w gondoli. Nowy etap 😥😥😥
Nasza gondola duża i jeszcze by posłużyła, ale panna nie chce w niej jeździć :/
I my w domu, nie wychodzimy. Pojechałam tylko po książkę do paczkomatu "moja pierwsza książka o mnie" dla małej. Teraz młoda robi 3/4 kupy dziennie, ślini się na potęgę, wszystko do buzi bierze. 🤭
Taka z żółtym grzbietem? Bardzo fajna jest

Ja najdłuższa rozłąkę miałam 3 godzinną i też już tupałam nogami 🙈 a za 2 tygodnie idę na panieński i nie wiem jak ja tam wytrzymam 😳
A ja bym sobie poszła... Dzisiaj jak załatwiałam sprawy w mieście to przechodziłam przez taka dość popularna dzielnice w centrum i widziałam te wszystkie ogródki, knajpki i inne, jeszcze przy takiej pogodzie 😍 Tylko że ja w sumie wszędzie chodzę z młodym. Późno wieczorem sobie nie wyobrażam wyjść bo jednak młody jak już zaśnie to budzi się na cycka, na c y c k a i wątpie żeby butelka go zadowoliła, więc pewnie by się ojcu wybudził, no i stary i młody niezadowoleni 🙈 a w dzień teraz jak jest na zewnątrz i w wózku to wytrzymuje trochę dłużej niż 2h między karmieniami no i w sumie już nakarmię go wszedzie 🤷
Bardzo szybko minął mi czas, mam wrażenie że dopiero co urodziłam, a ja już prawie 5 miesięcy się z nikim ze znajomych nie widziałam 🥵

Z moją panną jest taki problem, że ona może z kimś zostać, ale jak zasypia, to cycek musi być. Może nie od początku, ale musi być w pogotowiu.
O, o, u mnie to samo. Pal licho to pierwsze zasypianie bo może ojciec by sobie dał radę, ale młody lubi dojadać albo co gorsza teraz zwykle budzi się 22/23 na jedzenie i mam wrażenie, że z butelką w buzi nie poszedłby dalej spać tak jak z piersią

reklama
A ja bym sobie poszła... Dzisiaj jak załatwiałam sprawy w mieście to przechodziłam przez taka dość popularna dzielnice w centrum i widziałam te wszystkie ogródki, knajpki i inne, jeszcze przy takiej pogodzie 😍 Tylko że ja w sumie wszędzie chodzę z młodym. Późno wieczorem sobie nie wyobrażam wyjść bo jednak młody jak już zaśnie to budzi się na cycka, na c y c k a i wątpie żeby butelka go zadowoliła, więc pewnie by się ojcu wybudził, no i stary i młody niezadowoleni 🙈 a w dzień teraz jak jest na zewnątrz i w wózku to wytrzymuje trochę dłużej niż 2h między karmieniami no i w sumie już nakarmię go wszedzie 🤷
Bardzo szybko minął mi czas, mam wrażenie że dopiero co urodziłam, a ja już prawie 5 miesięcy się z nikim ze znajomych nie widziałam 🥵
Serio z zadnymi znajomymi się nie widziałaś? Moja hanka to imprezowa więc w sumie z nami wszędzie chodzi 😂ale jak już przestanę karmic pojde na ogródek letni gdzieś z dziewczynami na aperola😂

Do góry