reklama
marta18691
Fanka BB :)
My mamy chyba 1.80na 2m lub 2m na 2.20My też na wynajmie mamy łóżko 160 i jest ciasno, ale jak już zamieszkamy na swoim to planujemy kupić 220cm (to chyba największe jest) mój to jest szczypior, a w trójkę jest mega niewygodnie, a w razie gdyby kiedyś w końcu przytył, wolę mieć zapas
marta18691
Haha smakuje mu najwidoczniejAle komedia, młody wsadza sobie do buzi dużego palucha od stopy i go ssie jak smoczek
*Katarina*
Moja mama dzisiaj zabrała małą do siebie o 11 żebym na spokojnie sobie umyła okna i posprzątała. Ona ma urlop i chciała się wnuczką nacieszyć. Jeszcze ich nie ma , a ja już tak tęsknię i cały czas przez okno wyglądam . Pierwszy raz tak długo jest beze mnie.
marta18691
U mnie w kuchni 32stopnie a na dworzu to wogole jeszcze gorzejU nas tez parno i termometr pokazuje w domu 29. Na dworze 33. Tragedia. Siedzimy w domu narazie w domu żeby nie wychodzić na ten skwar. Potem pewnie zaliczymy spacer. U nas gondola wyniesiona dwa dni temu bo tez nogi wystawały;D
Maluszek001
Ja najdłuższa rozłąkę miałam 3 godzinną i też już tupałam nogami a za 2 tygodnie idę na panieński i nie wiem jak ja tam wytrzymamMoja mama dzisiaj zabrała małą do siebie o 11 żebym na spokojnie sobie umyła okna i posprzątała. Ona ma urlop i chciała się wnuczką nacieszyć. Jeszcze ich nie ma , a ja już tak tęsknię i cały czas przez okno wyglądam . Pierwszy raz tak długo jest beze mnie.
KarolinaAnna.K
Z moją panną jest taki problem, że ona może z kimś zostać, ale jak zasypia, to cycek musi być. Może nie od początku, ale musi być w pogotowiu.Nigdy przenigdy nie chcecie wyjsc same? Moj maz pracuje bardzo dużo ale ja musze chociaz isc raz w tygodniu na samotny spacer żeby zebrać myśli. Wszystko sobie poukładać na nowy tydzien tak to chyba dostałabym depresji
Zresztą... Gdzie ja bym poszła
Nasza gondola duża i jeszcze by posłużyła, ale panna nie chce w niej jeździć :/U was tez tak gorąco i parno??? Hania jeździ z noga za wózkiem chyba to ostatnie dni w gondoli. Nowy etap
Taka z żółtym grzbietem? Bardzo fajna jestI my w domu, nie wychodzimy. Pojechałam tylko po książkę do paczkomatu "moja pierwsza książka o mnie" dla małej. Teraz młoda robi 3/4 kupy dziennie, ślini się na potęgę, wszystko do buzi bierze.
rosenberg
A ja bym sobie poszła... Dzisiaj jak załatwiałam sprawy w mieście to przechodziłam przez taka dość popularna dzielnice w centrum i widziałam te wszystkie ogródki, knajpki i inne, jeszcze przy takiej pogodzie Tylko że ja w sumie wszędzie chodzę z młodym. Późno wieczorem sobie nie wyobrażam wyjść bo jednak młody jak już zaśnie to budzi się na cycka, na c y c k a i wątpie żeby butelka go zadowoliła, więc pewnie by się ojcu wybudził, no i stary i młody niezadowoleni a w dzień teraz jak jest na zewnątrz i w wózku to wytrzymuje trochę dłużej niż 2h między karmieniami no i w sumie już nakarmię go wszedzieJa najdłuższa rozłąkę miałam 3 godzinną i też już tupałam nogami a za 2 tygodnie idę na panieński i nie wiem jak ja tam wytrzymam
Bardzo szybko minął mi czas, mam wrażenie że dopiero co urodziłam, a ja już prawie 5 miesięcy się z nikim ze znajomych nie widziałam
rosenberg
O, o, u mnie to samo. Pal licho to pierwsze zasypianie bo może ojciec by sobie dał radę, ale młody lubi dojadać albo co gorsza teraz zwykle budzi się 22/23 na jedzenie i mam wrażenie, że z butelką w buzi nie poszedłby dalej spać tak jak z piersiąZ moją panną jest taki problem, że ona może z kimś zostać, ale jak zasypia, to cycek musi być. Może nie od początku, ale musi być w pogotowiu.
reklama
Serio z zadnymi znajomymi się nie widziałaś? Moja hanka to imprezowa więc w sumie z nami wszędzie chodzi ale jak już przestanę karmic pojde na ogródek letni gdzieś z dziewczynami na aperolaA ja bym sobie poszła... Dzisiaj jak załatwiałam sprawy w mieście to przechodziłam przez taka dość popularna dzielnice w centrum i widziałam te wszystkie ogródki, knajpki i inne, jeszcze przy takiej pogodzie Tylko że ja w sumie wszędzie chodzę z młodym. Późno wieczorem sobie nie wyobrażam wyjść bo jednak młody jak już zaśnie to budzi się na cycka, na c y c k a i wątpie żeby butelka go zadowoliła, więc pewnie by się ojcu wybudził, no i stary i młody niezadowoleni a w dzień teraz jak jest na zewnątrz i w wózku to wytrzymuje trochę dłużej niż 2h między karmieniami no i w sumie już nakarmię go wszedzie
Bardzo szybko minął mi czas, mam wrażenie że dopiero co urodziłam, a ja już prawie 5 miesięcy się z nikim ze znajomych nie widziałam