Te pizamki z sinsayJeszcze nic nie wystawilam hani teraz starsza jedzie na 2 tyg nad jezioro z dziadkami to będę coś wystawiać
reklama
Powiem ci ze biore duże rozmiary żeby nosiła dlugoTe pizamki z sinsay
Ja tak samo moja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.Powiem ci ze biore duże rozmiary żeby nosiła dlugo
Michalina_25
Fanka BB :)
ja te uniwersalne zostawiam siostrze bo planuje bobaskaDzoewczyny co robicie z ubrankami po dzieciakach? Mam mnóstwo ubrqn juz na 68 i zastanawiam się gdzie to wystawić
Michalina_25
ja już niektóre mam nawet 80Ja tak samo moja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
Moj mąż zakochał się tersz w newbie i co chwile się pyta czy coś kupilam a na moje sukienki żałujęJa tak samo moja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
u nas też młoda wskoczyło w 74. Ale stwierdziłam że przy drugim dziecku będę mądrzejsza żeby mieć tylko parę sztuk a nie pół szafyJa tak samo moja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
rosenberg
My wrzucamy osłonkę przeciwdeszczowa na wózek i jazdaCały dzień deszcz u mnie, hania nie była na spacerze i maruda
Ale nie wiem czy to cisnieni czy co, ale tak mnie boli głowa, że aż zazylam dwa paracetamole. A mnie ogólnie bardzo rzadko boli głowa. Aż mi oko pulsowało i miałam mroczki nawet się na spacer nie wybieramy bo wieczorem znowu na budowę musimy jechać dograć kuchnie
reklama
Michalina_25
jaka masz osłonke? My mamy tylko z taka dziurka 30x30 i robi sie od razu taki zaduch w wózku ze az sie ostatnio wystraszyłamMy wrzucamy osłonkę przeciwdeszczowa na wózek i jazda
Ale nie wiem czy to cisnieni czy co, ale tak mnie boli głowa, że aż zazylam dwa paracetamole. A mnie ogólnie bardzo rzadko boli głowa. Aż mi oko pulsowało i miałam mroczki nawet się na spacer nie wybieramy bo wieczorem znowu na budowę musimy jechać dograć kuchnie