Tak, to fakt. Tyle ze u mnie mloda lubi być w niej "jezdzic" ;D i tu jest problem bo dostawka plastikowa i zaczyna wydawać nieprzyjemne dla uszu dźwiękiMysle ze i dziecko może wazyc w dostawce i 11 kg i nic się nie stanie moja córka 21 kg wchodzi do niej
reklama
G
gość _199
Gość
A macie łóżeczko?Tak, to fakt. Tyle ze u mnie mloda lubi być w niej "jezdzic" ;D i tu jest problem bo dostawka plastikowa i zaczyna wydawać nieprzyjemne dla uszu dźwięki
No u mnie akurat z wieczornym zasypianiem tez juz nie ma problemu. Kapiel, mleko i zasypia w łóżeczku. Czasem cos tam pomarudzi wiadomo. Ale ogólnie ok. Najgorszy ten sen w dzień. Bo sama nie moze usnac. A wozić w wózku się nie chce juz bo ciasno i ciepło.Ja już się nauczylam, że bez snu wytrzymuje od 1,5 do 3 godzin czasami zdarza się, że na rękach jeszcze lulam i zasypia. A na wieczór kładę na naszym łóżku włączam misia z cichą muzyczką, bo dostała z chicco i zasypia i tylko ją odkładam do łóżeczka
Mam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;DA macie łóżeczko?
G
gość _199
Gość
No właśnie może to będzie rozwiązanie ??Mam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;D
Do mojego łóżeczka można dokupić kółka, ale na szczęście ja małego nie bujam i nie jest nauczony.
Inna opcja to wsadzić w spacerówkę i bujać.
Mikstura
Fanka BB :)
Może łóżeczko turystyczne, zazwyczaj ma płozy do bujania, u mojej mamy w domu takie było dla dzieciakówMam lozeczko ale na piętrze. Tam lqdnie spi w nocy. A potrzebuje czegoś na dol. Myslalam jiz do lozeczka dorobić kółka ;D
W spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;DNo właśnie może to będzie rozwiązanie ??
Do mojego łóżeczka można dokupić kółka, ale na szczęście ja małego nie bujam i nie jest nauczony.
Inna opcja to wsadzić w spacerówkę i bujać.
U mnie to samo ale od dziś potrafi się odwrócić takze chociaz juz nie krzyczyW spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;D
G
gość _199
Gość
No mój tak samo robi i on jak się budzi to nie płacze, więc ostatnio go zastałam s noga przewieszoną przez bol gondoli, w dodatku usnąlW spacerówce wlasnoe nie chce juz bo za mala przestrzen. Teraz mq ten etap ze jak się budzi to pierwsze co jest obrot na brzuch;D
Dziewczyny dzisiaj obejrzałam cały sezon serialu, potem stary się zastanawia, czemu taki burdel
reklama
Jaki serial? teraz moja baska jedzie na tydzień z dziadkami nad jezioro takze szukam czegośNo mój tak samo robi i on jak się budzi to nie płacze, więc ostatnio go zastałam s noga przewieszoną przez bol gondoli, w dodatku usnąl
Dziewczyny dzisiaj obejrzałam cały sezon serialu, potem stary się zastanawia, czemu taki burdel