Wstawiłam tutaj gdzieś linki do strony gdzie analizująWlasnie to wczoraj robilam i wyszlo mi, ze Hipp jest spoko. Ale daj znac jak znajdziesz cos lepszego
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
sandra0777
I jak idzie?Ja tam zaczęłam od kaszki![]()
Lozeczku czy wózkuJak usypiaja wasze dzieci w dzień? Spia w łóżeczku i wózku? Z bujaniem czy zasypiają same ?
Sylwia99
U nas różnie, albo w nosidełku jak padnie, na łóżku, a dzisiaj na podłodze razem ze mnąLozeczku czy wózku![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
G
gość _199
Gość
Załączniki
rosenberg
Ja zwykle kładę się z młodym na łóżku i zasypia na piersi albo że smoczkiem i po prostu obok mnie. Czasami w wozku jak się timing zgadza. W łóżeczku w dzień rzadko go kładę. Ale sam z siebie nie zaśnie tylko będzie marudził, więc muszę chwilę go poprzytulac i dać smoka na przykład.Jak usypiaja wasze dzieci w dzień? Spia w łóżeczku i wózku? Z bujaniem czy zasypiają same ?
U mnie sie mloda przyzwyczaila ze ma swoje godziny snu. Jak przychodzi dana godzina to jest tak marudna ze szok. I do tej pory spala w dostawce ale przyzwyczaila sie ze musi być chwile "bujana". Wtedy moment i odlot. No i mam problem bo dostawka do 9 kilo wiec mala z niej wyrasta i zostaje mi problem usypiania małej. ;D wozek przestala w domu tolerować bo za goraco. ;DU nas różnie, albo w nosidełku jak padnie, na łóżku, a dzisiaj na podłodze razem ze mną![]()
reklama
rosenberg
Nam dzisiaj poszło tak![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)