reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A słuchajcie, taki temat do poruszenia. Siostry znajoma ma synka z początku marca, zakłada mu niedrapki i albo dłonie w rękawy zawija. Żeby się nie podrapał. I tak myślę, ile taka przesadna troska może przynieść złego zamiast dobrego?

A słuchajcie, taki temat do poruszenia. Siostry znajoma ma synka z początku marca, zakłada mu niedrapki i albo dłonie w rękawy zawija. Żeby się nie podrapał. I tak myślę, ile taka przesadna troska może przynieść złego zamiast dobrego?
omg😱 to chyba jej wygoda nie troska.
nie może poprostu paznokci obciąć czy o co chodzi?
jednym słowem ogranicza rozwój dziecka. dziecko wszystko poznaje rękami wkładając do buzi, poznaje świat 😱😱😱
ale chyba bym nic nie powiedziała szkoda tylko dziecka biedne😕

Ja przestałam się odzywać jeżeli chodzi o wychowanie dzieci przez inne osoby. Pewna osoba z rodziny od mojego, ma dzieciaczka z końcówki marca. Dziecko już dostalo lody na smoczku 🤦
OMG. Wiesz, generalnie ja też nikomu uwagi nie zwracam, znajome mi wysyłają fotki dzieci to nie patrzę, czy ma czapkę, czy za gruby sweter czy co tam, każdy robi jak uważa. Ale czasami na jakieś tematy z siostrami rozmawiam, o czymś trzeba gadać🤣

Czy wasze dzieciaczki też tak się dźwigają ? Znaczy trzymam ja na rękach, kolanach w pozycji półleżącej, główka oparta na ręce a ona cały czas chce się podnieść i ta głową siup do góry i ćwiczy mięśnie brzucha ☺️.
Jak ją mam na rękach to cały czas tak chce się podnosić a za nic w świecie leżeć ...

reklama
Do góry