reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

🥵

Załączniki

• Screenshot_2021-06-24-22-52-12-017_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-52-12-017_com.facebook.katana.jpg
    209,1 KB · Wyświetleń: 73
  • Screenshot_2021-06-24-22-51-50-814_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-51-50-814_com.facebook.katana.jpg
    292,6 KB · Wyświetleń: 71
  • Screenshot_2021-06-24-22-51-46-270_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-51-46-270_com.facebook.katana.jpg
    364,3 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Ehh dziewczyny brałam urofuragine, nie wiedziałam że nie można przy kp. Boje się teraz o małego.
A mówiłam w aptece że karmie i powiedziała, że można to brać.

No bardzo, ale przeraża mnie skala tego wszystkiego, ciągle upały i nagle takie burze... U nas na dzielni nie tylko deszcz, ale też grad wielkości orzechów włoskich, aż mi dziecko z drzemki wybudził. W Czechach dopiero co dzisiaj przeszło tornado, zniszczenia ogromne. Katastrofa klimatyczna dzieje się na naszych oczach. 🥺
No u nas burza była i padało kilka godzin😁plus taki nie muszę kwiatków podlewać🤣jeśli chodzi o te tornada i wogole zniszczenia w Polsce to jest masakra klimat tam się zmienia kiedyś tego nie było😡

Moj maz juz basen z kulkami chce kupić. Chcę mi zamienić mieszkanie w plac zabaw 😂😂
Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domu 😐 chyba pora rozglądać się za czymś większym 🙈 ogólnie mieszkamy teraz w mieszkaniu mojego wuja, w którym kiedyś mieszkali w 6 osób 😮 a my się w trójkę już nie miescimy 😅

Ehh dziewczyny brałam urofuragine, nie wiedziałam że nie można przy kp. Boje się teraz o małego.
A mówiłam w aptece że karmie i powiedziała, że można to brać.
Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzem :)

Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domu 😐 chyba pora rozglądać się za czymś większym 🙈 ogólnie mieszkamy teraz w mieszkaniu mojego wuja, w którym kiedyś mieszkali w 6 osób 😮 a my się w trójkę już nie miescimy 😅
Jak to mój ojciec mowi,, ciesz się ze na lep ci nie pada,, 😂😂😂ja z rodzicami i 2 rodzeństwa mieszkaliśmy w 47 m. 3 pokoiki. I wydawało mi się duże 😀

Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzem :)
Dopadło mnie to późnym wieczorem, do rana bym chyba umarła, ale już odstawiłam. Na szczesci przy okazji wszystko przeszło.

reklama
Do góry