marta18691
Fanka BB :)
Nic się nie stało małemu?Siostra moja przerażona do mnie dzwoniła ze jej dzieciak 7.5 miesiąca spadł z lozka. A była krok od niego, sekunda nie uwagi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic się nie stało małemu?Siostra moja przerażona do mnie dzwoniła ze jej dzieciak 7.5 miesiąca spadł z lozka. A była krok od niego, sekunda nie uwagi
Czyli tak jak moj, ale on na lewoU nas odwrotnie. Przekreca się cały czas (ale tylko z prawego boku), a stopy ją wcale nie interesują
U mnie dzis mloda uderzyła glowa w szafe;D wstałam jej zrobic mleko a ona lezala na macie . A blisko stoi szafa. Tak sie siłowała z przekręceniem na brzuch ze jak się juz przekręciła to prosto glowa w drzwi szafy. Chwila nieuwagi tak samoSiostra moja przerażona do mnie dzwoniła ze jej dzieciak 7.5 miesiąca spadł z lozka. A była krok od niego, sekunda nie uwagi
U mnie dzis mloda uderzyła glowa w szafe;D wstałam jej zrobic mleko a ona lezala na macie . A blisko stoi szafa. Tak sie siłowała z przekręceniem na brzuch ze jak się juz przekręciła to prosto glowa w drzwi szafy. Chwila nieuwagi tak samo
Nawet jej się mina nie skrzywiła, bardziej byla zdziwiona co to się stało;D ale juz dla wszystkiego mata wyjechała na środek pokoju żeby w razie jej wygibasów znow sie z czymś nie zderzyla ;DAle tu to wielu lekarzy mówi, że dziecko samo sobie krzywdy większej nie zrobi bo nie jest to mocne uderzenie, a jeszcze jak nie płacze przy tym to tak naprawdę my bardziej przeżywamy niż ono.
Moj maz juz basen z kulkami chce kupić. Chcę mi zamienić mieszkanie w plac zabawNawet jej się mina nie skrzywiła, bardziej byla zdziwiona co to się stało;D ale juz dla wszystkiego mata wyjechała na środek pokoju żeby w razie jej wygibasów znow sie z czymś nie zderzyla ;D
Chyba trzeba się do tego przyzwyczaić ze to teraz ich przestrzen haha ;DMoj maz juz basen z kulkami chce kupić. Chcę mi zamienić mieszkanie w plac zabaw
To raczej od macierzynskiego ja mam tak samo, a o dzoeciach i wychowaniu ladne zdania skladamNie mów nawet bo ja już chyba mam udar od tego upału, wieczorem jak rozmawiam z kimś to nie potrafię poprawnie zdania złożyć
Myslalam ze jak *****Ja właśnie zmoklam jak pies więc jeszcze bardziej nienawidze deszczu
No bardzo, ale przeraża mnie skala tego wszystkiego, ciągle upały i nagle takie burze... U nas na dzielni nie tylko deszcz, ale też grad wielkości orzechów włoskich, aż mi dziecko z drzemki wybudził. W Czechach dopiero co dzisiaj przeszło tornado, zniszczenia ogromne. Katastrofa klimatyczna dzieje się na naszych oczach.To raczej od macierzynskiego ja mam tak samo, a o dzoeciach i wychowaniu ladne zdania skladam
Tak swoja droga, mam nadzieje ze jestes zadowolona z deszczu?