Boże ludzie są okropni. Ja sprzedaje sporo rzeczy na vinted i ludzie zawsze piszą że pachnące itp itd....Jeszcze pisała że stan idealny. Do jedzenia tyle, że szok. A może dorzucila gotowy posiłek do krzesełkaz tylko źle go wsadziła
Ludzie są naprawdę niemądrzy... Ja bym nie sprzedała nawet niewyprasowanych ubranek.
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Ja tak samo. Jak sukienki swoje, to jeszcze pryskam karton perfumem i często są zapytania co to za perfum
Boże ludzie są okropni. Ja sprzedaje sporo rzeczy na vinted i ludzie zawsze piszą że pachnące itp itd....
G
gość _199
Gość
Mogę coś od ciebie kupić ?Ja tak samo. Jak sukienki swoje, to jeszcze pryskam karton perfumem i często są zapytania co to za perfum
Ostatnio edytowane przez moderatora:
co za buractwo i chamstwo odesłałabym im zwrotnie z pieluchami zużytymiDziewczyny kupiłam te krzesełko j jak je rozebrałam to szok, całe upie*dolinę z jedzenia. Ja w sszoku jestem jak można tak nie dbać...
ja właśnie opr złożyłam burakom obok puszczają jakieś pierdy balkonu nawet otworzyć się nie da jakby nie wiedzieli ze mamy XXI wiek i taki wynalazek jak słuchawki na uszy
a Sąsiadka z dołu opr złożyła dzisiaj tatusiowi że grał z dzieckiem w noge obok kurde 3 boiska ciężko wziąć klucz i iść ahhh normalnie aż się boję kogo ja wychowam
marta18691
Masakra co się dzieje ,co za buractwo i chamstwo odesłałabym im zwrotnie z pieluchami zużytymi
ja właśnie opr złożyłam burakom obok puszczają jakieś pierdy balkonu nawet otworzyć się nie da jakby nie wiedzieli ze mamy XXI wiek i taki wynalazek jak słuchawki na uszy
a Sąsiadka z dołu opr złożyła dzisiaj tatusiowi że grał z dzieckiem w noge obok kurde 3 boiska ciężko wziąć klucz i iść ahhh normalnie aż się boję kogo ja wychowam
Mikstura
U nas od rana deszczUmówiłam się w banku na 10:30 i oczywiście będę wracać do domu z wózkiem w największym skwarze koło południa
zgredzus
Zapraszam [emoji3]Mogę coś od ciebie kupić ? [emoji1787][emoji1787]
@marzenap26
reklama
Moze to druga dawka covid. Mnie tez bolalo gardlo.A mnie tak boli krtań.. Klima mnie dobila