reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My też dzisiaj 4miesiace skończone 😁

Załączniki

• IMG_20210612_150205.jpg
    IMG_20210612_150205.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Gratulacje 😍 my właśnie dzisiaj 4 ms i zdążyliśmy na spacerze być na stawami pięknie i w końcu u mojego wcześniaka jakiś skok się dokonał gada jak najęty, bawi się zabawkami, zostawiam go na macie z różnymi miśkami, piłkami to do nich gada😂🤣 mogę odetchnąć w końcu normalnie wziąć prysznic i coś porobić😁 u mnie powrót będzie ciężki wcześniej nie wyobrażałam sobie rezygnować z pracy pracowałam do 8 ms a teraz to nie wiem jak ja małego opuszczę🥲
Ja tez pracowałam do 7 miesiąca. Ciezko mi się bylo rozstać z pracą. A teraz ciezko powrócić do niej bo najchętniej bym siedzjala z młodą i sie nią cieszyla ;D kazda pierwsza próba jej zostawienia kończyła się moim płaczem haha. Ale mimo wszystko powrod do pracy jest spoko bo czlowiek sie troche oderwie. A mlpda się przyzwyczai ze nie jestem viagle tylko z nia

Ja tez pracowałam do 7 miesiąca. Ciezko mi się bylo rozstać z pracą. A teraz ciezko powrócić do niej bo najchętniej bym siedzjala z młodą i sie nią cieszyla ;D kazda pierwsza próba jej zostawienia kończyła się moim płaczem haha. Ale mimo wszystko powrod do pracy jest spoko bo czlowiek sie troche oderwie. A mlpda się przyzwyczai ze nie jestem viagle tylko z nia
Ja nienawidzę pracować i chyba póki co zrezygnuje z pracy. Z resztą jak policzę ile żłobek, dojazdy itp. to i tak zostaną mi grosze, więc szkoda zachodu.

Ja nienawidzę pracować i chyba póki co zrezygnuje z pracy. Z resztą jak policzę ile żłobek, dojazdy itp. to i tak zostaną mi grosze, więc szkoda zachodu.
Ja to właśnie kocham pracować 😀bez pracy czuje się malo zorganizowana. Pewnie czeka mnie jeszcze długie siedzenie w domu 😥😥mój mąż nie lubi żłobków. Takze zazdroszczę każdemu kto wrócił do pracy 😂

reklama
U nas chyba regres snu ;/ mloda wstawala w nocy tylko raz a od wczoraj wstaje co 2h na mleko ;/ porazka.
U nas to samo albo nawet co gdzine się budzi i tylko by na cycu wisiał 😱 w dzień to samo zasypia a zaraz pobudka i cycus. Może to skok się zaczął 😱 Ja zaczęłam rozważać przejście na butle bo mam wrażenie że cyca traktuje jak smoczek. Jeszcze tak sobie myślę że jesteśmy po szczepieniach w środę i się zastanawiam czy to nie miało jakiegoś wpływu bo mały jest taki niespokojny i ciągle się spina. A wcześniej tego nie miał. Już się chyba zaczynam doszukiwać.

Do góry