reklama
rosenberg
Fanka BB :)
No cos ty, szkoda nerwówjejku ale Ty masz stalowe nerwy ja to zauważyłam że jak chodzi o moje dziecko to już bym jej wygarnęła żeby tę poduszkę sobie włożyła nie powiem gdzie .... dlatego z moją mam spokój
marta18691
A my dziś torta będziemy robic Natalce z Elza 4latka kończy
marta18691
Ja tez pracowałam do 7 miesiąca. Ciezko mi się bylo rozstać z pracą. A teraz ciezko powrócić do niej bo najchętniej bym siedzjala z młodą i sie nią cieszyla ;D kazda pierwsza próba jej zostawienia kończyła się moim płaczem haha. Ale mimo wszystko powrod do pracy jest spoko bo czlowiek sie troche oderwie. A mlpda się przyzwyczai ze nie jestem viagle tylko z niaGratulacje my właśnie dzisiaj 4 ms i zdążyliśmy na spacerze być na stawami pięknie i w końcu u mojego wcześniaka jakiś skok się dokonał gada jak najęty, bawi się zabawkami, zostawiam go na macie z różnymi miśkami, piłkami to do nich gada mogę odetchnąć w końcu normalnie wziąć prysznic i coś porobić u mnie powrót będzie ciężki wcześniej nie wyobrażałam sobie rezygnować z pracy pracowałam do 8 ms a teraz to nie wiem jak ja małego opuszczę
marta18691
No ciężkoU nas chyba regres snu ;/ mloda wstawala w nocy tylko raz a od wczoraj wstaje co 2h na mleko ;/ porazka.
G
gość _199
Gość
Ja nienawidzę pracować i chyba póki co zrezygnuje z pracy. Z resztą jak policzę ile żłobek, dojazdy itp. to i tak zostaną mi grosze, więc szkoda zachodu.Ja tez pracowałam do 7 miesiąca. Ciezko mi się bylo rozstać z pracą. A teraz ciezko powrócić do niej bo najchętniej bym siedzjala z młodą i sie nią cieszyla ;D kazda pierwsza próba jej zostawienia kończyła się moim płaczem haha. Ale mimo wszystko powrod do pracy jest spoko bo czlowiek sie troche oderwie. A mlpda się przyzwyczai ze nie jestem viagle tylko z nia
Ja to właśnie kocham pracować bez pracy czuje się malo zorganizowana. Pewnie czeka mnie jeszcze długie siedzenie w domu mój mąż nie lubi żłobków. Takze zazdroszczę każdemu kto wrócił do pracyJa nienawidzę pracować i chyba póki co zrezygnuje z pracy. Z resztą jak policzę ile żłobek, dojazdy itp. to i tak zostaną mi grosze, więc szkoda zachodu.
reklama
U nas to samo albo nawet co gdzine się budzi i tylko by na cycu wisiał w dzień to samo zasypia a zaraz pobudka i cycus. Może to skok się zaczął Ja zaczęłam rozważać przejście na butle bo mam wrażenie że cyca traktuje jak smoczek. Jeszcze tak sobie myślę że jesteśmy po szczepieniach w środę i się zastanawiam czy to nie miało jakiegoś wpływu bo mały jest taki niespokojny i ciągle się spina. A wcześniej tego nie miał. Już się chyba zaczynam doszukiwać.U nas chyba regres snu ;/ mloda wstawala w nocy tylko raz a od wczoraj wstaje co 2h na mleko ;/ porazka.