reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dramat. Niech sobie rozetna wszystkie wnętrzności i potem zszyja na nowo. Zobaczymy jak będą gęgać😑
była taka położna, co byłą po cc kiedyś i mówiła mi żebym nie histeryzowała tylko własnym dzieckiem się nauczyła zajmować :D Mój szpital to patologia i przy kolejnym porodzie powiem z góry, że nie wyrażam zgody na żadne rooming in, bo naprawdę gdyby nie fakt, że sale miałam na parterze, to bym się z rozpaczy rzuciła przez okno, tak mnie tam zgnębili.

reklama
Kochane u nas jutro młoda 4miesiące<3 jak ten czas leci szybko. już zaczynam tęsknić za tym jaka była malusieńka na początku. Ja już częściowo powrót do pracy też zaliczam bo własna firma już odwieszona. Chociaż ostatnio jestem jakaś zmęczona i chodzę jak zoombie:D

Teściowa ciągle młodego na poduszce kładzie głową 🥴 na takiej zwykłej dla dorosłych 🥴🥴 a ja ciągle go ściągam na płasko 😂 ale nic nie mowie, udaje że sam się zsunął haha

Kochane u nas jutro młoda 4miesiące<3 jak ten czas leci szybko. już zaczynam tęsknić za tym jaka była malusieńka na początku. Ja już częściowo powrót do pracy też zaliczam bo własna firma już odwieszona. Chociaż ostatnio jestem jakaś zmęczona i chodzę jak zoombie:D
Gratulacje 😍 my właśnie dzisiaj 4 ms i zdążyliśmy na spacerze być na stawami pięknie i w końcu u mojego wcześniaka jakiś skok się dokonał gada jak najęty, bawi się zabawkami, zostawiam go na macie z różnymi miśkami, piłkami to do nich gada😂🤣 mogę odetchnąć w końcu normalnie wziąć prysznic i coś porobić😁 u mnie powrót będzie ciężki wcześniej nie wyobrażałam sobie rezygnować z pracy pracowałam do 8 ms a teraz to nie wiem jak ja małego opuszczę🥲

reklama
Teściowa ciągle młodego na poduszce kładzie głową 🥴 na takiej zwykłej dla dorosłych 🥴🥴 a ja ciągle go ściągam na płasko 😂 ale nic nie mowie, udaje że sam się zsunął haha
jejku ale Ty masz stalowe nerwy ja to zauważyłam że jak chodzi o moje dziecko to już bym jej wygarnęła żeby tę poduszkę sobie włożyła nie powiem gdzie ....😂 dlatego z moją mam spokój🤣

Do góry