reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
dziewczyny ja z innej beczki czy wasze maleństwa w leżeniu na pleckach lub brzuszku podnoszą pupę i druga sprawa w leżeniu na pleckach rzucają bioderkami na prawo i lewo jak szaleni?
nie wiem czy to normalne ale mój tak się rzuca i przy tym chichocze...
Mój leżąc na plecach nóżki i pupę lubi wysoko podnosić, ale na boczki nadal się nie giba 🤷

Dziecko jak leży na brzuszku, ma mieć pupe przy podłożu, jeżeli ja unosi, to trzeba ją trzymać, bo wtedy złe mieście pracują. Fizjo bardzo zwracała na to uwagę.
hmm nasza powiedziała że absolutnie nie można dociskać jak będzie tak robił to żeby jej powiedzieć jutro idziemy ale oczywiście wtedy nie powiedziała co i jak tylko trzeba tak dopytywać🤨🙄

Dziecko jak leży na brzuszku, ma mieć pupe przy podłożu, jeżeli ja unosi, to trzeba ją trzymać, bo wtedy złe mieście pracują. Fizjo bardzo zwracała na to uwagę.
A u nas widziała nasza fizjo jak on stopek dotyka i nic nie mówiła 🥴 chyba, że mi się wydaje, że podnosi pupę 🤷

Mój leżąc na plecach nóżki i pupę lubi wysoko podnosić, ale na boczki nadal się nie giba 🤷
no to też nieźle a mój to samo na brzuchu i jeszcze skubany się odpycha jak go położyłam na macie to cała mate przejechał tak tylko to chyba nie dobre bo odpycha się uderza kręgosłup lędźwiowy ahhh nie wiem jutro muszę jej to wszystko powiedzieć 🙄

reklama
no to też nieźle a mój to samo na brzuchu i jeszcze skubany się odpycha jak go położyłam na macie to cała mate przejechał tak tylko to chyba nie dobre bo odpycha się uderza kręgosłup lędźwiowy ahhh nie wiem jutro muszę jej to wszystko powiedzieć 🙄
Mój na początku też nóżki bardzo podnosił leżąc na brzuszku (robił taką kołyskę na brzuszku jakby) i się trochę przesuwał, ale teraz już zdecydowanie mniej i jak leży na brzuszku to raczej spokojnie w jednym miejscu i obserwuje wszystko dopóki główka mu nie spadnie 😁 a najbardziej lubi podziwiać się w lusterku na macie 🥰

Do góry