reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja planuje jak najdłużej 😀nogi podnosi sobie do góry i sie wietrzy 😀 moim zdaniem gondola dla takiego brzdąca najwygodniejsza 😀
My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza:D także my ze spacerówki wracamy do gondoli

My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza:D także my ze spacerówki wracamy do gondoli
No właśnie reż myślę że dziecko ma większą swobodę ruchow 😀wiadomo tez, ze kazde dziecko jest inne. Ja kocham gondole bo wtedy jeszcze wydaje mi się takim dzidziusiem 😂😂

Dziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci🙈
Mój lubi gondolę, więc póki co nie zmieniam na spacerówkę, zmienię pewnie dopiero jak się przestanie mieścić 🙈 Całe szczęście można ją rozłożyć na płasko, bo póki co gościa na siedząco nie widzę 😂

Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni 🤦‍♂️ chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?

Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni 🤦‍♂️ chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
u nas 3 dawka szczepienia tez jakos wypadła troche ponad miesiac.

Kochana zadzwoń do apteki i sie spytaj ile ważna recepta. Nie denerwuj sie😀 najwyzej zadzwonisz do przychodni i poprosisz o nowa receptę i już 😀

reklama
Dziewczyny, a czy Wy w spacerowce na plasko macie wozek sztywny? Bo u nas da sie na plasko dac ale wtedy ten dol jest nieusztywniony i troche sie giba. Moze mamy jakis defekt bo wozek kupiony uzywany.

Do góry