Ja planuje jak najdłużej nogi podnosi sobie do góry i sie wietrzy moim zdaniem gondola dla takiego brzdąca najwygodniejszaDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci
reklama
My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza także my ze spacerówki wracamy do gondoliJa planuje jak najdłużej nogi podnosi sobie do góry i sie wietrzy moim zdaniem gondola dla takiego brzdąca najwygodniejsza
No właśnie reż myślę że dziecko ma większą swobodę ruchow wiadomo tez, ze kazde dziecko jest inne. Ja kocham gondole bo wtedy jeszcze wydaje mi się takim dzidziusiemMy gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza także my ze spacerówki wracamy do gondoli
Mój lubi gondolę, więc póki co nie zmieniam na spacerówkę, zmienię pewnie dopiero jak się przestanie mieścić Całe szczęście można ją rozłożyć na płasko, bo póki co gościa na siedząco nie widzęDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci
Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
u nas 3 dawka szczepienia tez jakos wypadła troche ponad miesiac.Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
Kochana zadzwoń do apteki i sie spytaj ile ważna recepta. Nie denerwuj sie najwyzej zadzwonisz do przychodni i poprosisz o nowa receptę i jużAle się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
Wstydziłam się napisać@olga.1 Ty lepiej napisz czy test zrobilas
reklama