reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja sobie dziś w łeb strzele :D Mała maruda od pary dni, nauczyła się krzyczeć a raczej wdzierać. Az uszy bolą. Ćwiczy to dziś od 5 rano a mi głowa pęka.
Druga sprawa to się okazało że za tydzień chrzciny a kiecka która nam się podobała przyszła za mała a nic w zapasie mi się nie widzi.
Trzecia to na sali na której miałam mieć przyjęcie pani mi dziś oznajmiła że sala nie zostanie zamknięta bo za małe przyjęcie i będą normalnie przyjmować ludzi z zewnątrz bo szkoda straconej kasy.:D Więc szukam nowej sali.
I teraz HIT ! Okres miałam już 3 razy był dosyć regularny a teraz spóźnia się już 3 dzień. Co lepsze jakoś z mężem się nie pilnowaliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie drugie też się ucieszymy...:D A teraz mnie strach obleciał żebym tego nie powiedziała w złą godzinę:D pietra mam jak nie wiem;p
Ja w ogóle jeszcze nie dostałam i czasami też mam przez to zimne poty 😂😂😂 bo ciągle mocno mi się chce czegoś, a to obwarzanka, a to czipsy solone, a to truskawki albo serek waniliowy 🙈🙈🙈 ale ostatnia ciążę przeszłam tragicznie i moje samopoczucie było na poziomie -1000, więc może jednak to nie to 😂

reklama
My tez juz po dwoch dawkach i w lipcu bedzie trzecia. Moze w placowce Waszej beda mieli? My kupujemy bezposrednio, a nie w aptece i tam zawsze maja zapas.

Ja w ogóle jeszcze nie dostałam i czasami też mam przez to zimne poty 😂😂😂 bo ciągle mocno mi się chce czegoś, a to obwarzanka, a to czipsy solone, a to truskawki albo serek waniliowy 🙈🙈🙈 ale ostatnia ciążę przeszłam tragicznie i moje samopoczucie było na poziomie -1000, więc może jednak to nie to 😂
Ja też nie mam ale biorę tabletki. Tylko dziwnie tak bo się mega boje ciąży 🤣

Na moje oko potówki. Najlepszym rozwiązaniem to ubierac cieniej. I przemywać woda w ciągu dnia jak gorąco maluchowi. Ja biorę pod zlew i robię szybką kąpiel. A moja hania siedzi o tka w domu gdzie wszystkie okna otwarte 😀
Jak dlugo ona Ci wytrzymuje w tym bujaczku? Jest w stanie zasnac?
Od paru dni testujemy bardzo podobny z maxi cosi (ktoras dziewczyna wrzucila tutaj zdjecie i zgapilam 😄) i troche nawet posiedzi, ale nie za dlugo... po 20min zaczyna sie marudzenie. Trzymasz ja zawsze na najniższej wysokosci?

reklama
Jak dlugo ona Ci wytrzymuje w tym bujaczku? Jest w stanie zasnac?
Od paru dni testujemy bardzo podobny z maxi cosi (ktoras dziewczyna wrzucila tutaj zdjecie i zgapilam 😄) i troche nawet posiedzi, ale nie za dlugo... po 20min zaczyna sie marudzenie. Trzymasz ja zawsze na najniższej wysokosci?
Wiesz co różnie wytrzymuje, raz 20 minut raz więcej raz mniej. Zależy jak księżna ma humor. Generalnie trzeba na nią patrzec i gadać wtedy jest okej. Ja siedzę w wannie i do niej gadam a ona się cieszy. Tak samo obiad robie to gadam i gadam. Tak nisko ja jeszcze trzymam. Moja starsza córka do 3 lat używała tego fotelika😀uwielbiała. Chociaż dupa szorowała po podłodze 😂

Do góry