reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja sobie dziś w łeb strzele :D Mała maruda od pary dni, nauczyła się krzyczeć a raczej wdzierać. Az uszy bolą. Ćwiczy to dziś od 5 rano a mi głowa pęka.
Druga sprawa to się okazało że za tydzień chrzciny a kiecka która nam się podobała przyszła za mała a nic w zapasie mi się nie widzi.
Trzecia to na sali na której miałam mieć przyjęcie pani mi dziś oznajmiła że sala nie zostanie zamknięta bo za małe przyjęcie i będą normalnie przyjmować ludzi z zewnątrz bo szkoda straconej kasy.:D Więc szukam nowej sali.
I teraz HIT ! Okres miałam już 3 razy był dosyć regularny a teraz spóźnia się już 3 dzień. Co lepsze jakoś z mężem się nie pilnowaliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie drugie też się ucieszymy...:D A teraz mnie strach obleciał żebym tego nie powiedziała w złą godzinę:D pietra mam jak nie wiem;p

reklama
Dziewczyny ja sobie dziś w łeb strzele :D Mała maruda od pary dni, nauczyła się krzyczeć a raczej wdzierać. Az uszy bolą. Ćwiczy to dziś od 5 rano a mi głowa pęka.
Druga sprawa to się okazało że za tydzień chrzciny a kiecka która nam się podobała przyszła za mała a nic w zapasie mi się nie widzi.
Trzecia to na sali na której miałam mieć przyjęcie pani mi dziś oznajmiła że sala nie zostanie zamknięta bo za małe przyjęcie i będą normalnie przyjmować ludzi z zewnątrz bo szkoda straconej kasy.:D Więc szukam nowej sali.
I teraz HIT ! Okres miałam już 3 razy był dosyć regularny a teraz spóźnia się już 3 dzień. Co lepsze jakoś z mężem się nie pilnowaliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie drugie też się ucieszymy...:D A teraz mnie strach obleciał żebym tego nie powiedziała w złą godzinę:D pietra mam jak nie wiem;p
O kurde to nieźle 🤗

Zrob test kochana 😀 może będziesz lutowa mama 2022😀

Dziewczyny miała któraś z Was problem z potówkami u maluszka? U nas się pojawiły jakiś tydzień temu, byłam u pediatry i mówiła, żeby nic z tym nie robić, ale to wgl nie schodzi :/ wstawiam fotkę, bo nie jestem przekonana czy to na pewno potówki
mój tez mial takie potówki, lekarka kazała przemywać, nie przegrzewac i posmarować emolientami, zeszlo po kilku dniach. 😉

Na moje oko potówki. Najlepszym rozwiązaniem to ubierac cieniej. I przemywać woda w ciągu dnia jak gorąco maluchowi. Ja biorę pod zlew i robię szybką kąpiel. A moja hania siedzi o tka w domu gdzie wszystkie okna otwarte 😀
Dziękuję :) u mnie synek w samym krótkim body śmiga, przegrzał się raz bo długo w foteliku siedział i od tamtej pory bardzo pilnuję, żeby za ciepło nie był ubrany

reklama
Do góry