reklama
U nas dokładnie tak samoAle fajnie, że te wasze dzieci jedzą po 5, 6 razy u mnie minimum 8 karmień, czasami nawet i 10-11
Ale fajnie, że te wasze dzieci jedzą po 5, 6 razy u mnie minimum 8 karmień, czasami nawet i 10-11
U mnie też więc nie jesteście same nie mam pojęcia jak przestawić na więcej poprostu wypluwa butle i papaU nas dokładnie tak samo
marta18691
Fanka BB :)
U nas 7karmien średnioU mnie też więc nie jesteście same nie mam pojęcia jak przestawić na więcej poprostu wypluwa butle i papa
rosenberg
Fanka BB :)
Ale po co się przestawiać? Dziecko samo sobie reguluje karmienia i jeśli potrzebuje częściej, a mniej to nie ma co na siłę tego zmieniać.U mnie też więc nie jesteście same nie mam pojęcia jak przestawić na więcej poprostu wypluwa butle i papa
Dokładnie, mój wcześniej jadł i 8x dziennie, a teraz tak mało karmień, bo dużo śpi i choćbym chciała, to więcej mu nie wcisnę czasowo ale wracamy jednak do 150ml, bo coś za dużo ulewał po tych 180ml, więc może jedno karmienie więcej będzieAle po co się przestawiać? Dziecko samo sobie reguluje karmienia i jeśli potrzebuje częściej, a mniej to nie ma co na siłę tego zmieniać.
G
gość _199
Gość
Zastanawiam się kiedy mogę iść z młodym na basen, wy kiedy się wybieracie ?
reklama
G
gość _199
Gość
Siedziałam swego czasu w temacie włosów i najlepsze są wcierki albo ampułki do włosów, bezpośrednio na skalp, a nie tabletki. Tabletki można suplementowac, ale nie zniwelują problemu.Używała któraś z Was tych witamin Noble Health Hair Care Panda ? Mają mega dobre opinie ale cena też jest duża. dlatego zastanawiam się czy warto kupić bo już mam połowę mniej włosów. i nie zanosi się żeby przestały wypadać