reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Leci ten czas starsznie szybko 😱
Szybko, szybko... Ja już powoli zaczynam zapominać jak to było w 1szym miesiącu, próbowałam sobie przypomnieć dokładnie jak wyglądał młody i jakie dźwięki wydawał bo kojarzę że się śmialiśmy z niego, że pterodaktyl 🤣 i jakoś już nie mogę nic skojarzyć 🤷

Szybko, szybko... Ja już powoli zaczynam zapominać jak to było w 1szym miesiącu, próbowałam sobie przypomnieć dokładnie jak wyglądał młody i jakie dźwięki wydawał bo kojarzę że się śmialiśmy z niego, że pterodaktyl 🤣 i jakoś już nie mogę nic skojarzyć 🤷
Ha ha ja pamiętam tylko, że pierwsze dni martwiliśmy się, że wciąż śpi, a potem to już wieczny ryk (z głodu), nie prędko ogarnęliśmy też, że można dać smoczek 🙉🤦‍♂️ a no i pamiętam okropny ból brzucha i tą bezsilność jak nie mogłam wstać z łóżka 😔

byłam dzisiaj w parku Świadkiem szokującej sytuacji. Kobieta dała dziecku swojemu Klapsa tak zwanego dla oprzytomnienia tak go nazwała. Z Grona kobiet które siedziały na ławeczkach i mocno zbulwersowały się sytuacją Podeszła inna kobieta i dała Klapsa w tyłek tej kobiecie która uderzyła swoje dziecko. akcja była niezła normalnie wrzaski krzyki i strasznie policja 😱😱😱

Ja to chyba Przesadzam bo codziennie to przynajmniej kilkanaście fotek robię i jakieś filmiki. Matka ma obsesje😂🤪. A jeszcze z mężem kupiliśmy dziennik momentów jego życia i wypełniam go🥰 Będzie miał ubaw jak dorośnie.

byłam dzisiaj w parku Świadkiem szokującej sytuacji. Kobieta dała dziecku swojemu Klapsa tak zwanego dla oprzytomnienia tak go nazwała. Z Grona kobiet które siedziały na ławeczkach i mocno zbulwersowały się sytuacją Podeszła inna kobieta i dała Klapsa w tyłek tej kobiecie która uderzyła swoje dziecko. akcja była niezła normalnie wrzaski krzyki i strasznie policja 😱😱😱
No i dobrze ! Pewnie jeszcze ją straszyła policją, bo ja uderzyła, a dziecko można. Bo to przecież własność 😡😡😡

No i dobrze ! Pewnie jeszcze ją straszyła policją, bo ja uderzyła, a dziecko można. Bo to przecież własność 😡😡😡
Tak właśnie było. Najpierw krzyczała na to dziecko żeby się zamknął ani się cały czas drze. A potem cytuje uprzedzam cię że dostaniesz Klapa. co za masakra po co jej te dzieci a miała 3🙄🤷🏻‍♀️

reklama
Tak właśnie było. Najpierw krzyczała na to dziecko żeby się zamknął ani się cały czas drze. A potem cytuje uprzedzam cię że dostaniesz Klapa. co za masakra po co jej te dzieci a miała 3🙄🤷🏻‍♀️
Mogła wezwać policję, tamta za klapsa nic by nie miała, a matka roku by miała kłopoty za znęcanie się nad dzieckiem. Nie znoszę ludzi, którzy biją dzieci, mnie nikt w życiu nie uderzył.

Do góry