reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mnie już minęły mdłości więc trochę sobie na więcej pozwalam ale i tak odrzuca mnie od słodyczy heh 😁
Podczas tych mdłości i po trzech dniach intensywnych wymiotów waga -3 kg :/

Z synem miałam termin na 18.02 a zrobił sobie walentynki heh 😋 więc może akurat której się trafi walentynkowy dzidziuś 😉

Ja dwa dni nie miała mdłości aż do wczoraj wieczora i dzisiaj ciąg dalszy, nic nie schudłam może ok 1 kg przytylam. Odrzuca mnie od słodyczy.

A jest możliwość stworzenia tu takiego miejsca gdzie wrzucimy kto w którym tyg jest na kiedy ma termin kiedy nast. wizyta usg..:) pytam bo kiedyś na listopadowkach tak miałyśmy i to było fajne:) wszystko w jednym miejscu:)

Domyśliłam się, że inna technologia.
Bo w tradycyjnej to nierealne :)

Oj jest realne, słyszałam że ktoś sobie postawił dom tradycyjnie w pół roku lub 3 m-ce na tip top tylko że ja osobiście bym chciała w takim domu mieszkać ale gościu miał kasę to sobie szybko postawił

A jest możliwość stworzenia tu takiego miejsca gdzie wrzucimy kto w którym tyg jest na kiedy ma termin kiedy nast. wizyta usg..:) pytam bo kiedyś na listopadowkach tak miałyśmy i to było fajne:) wszystko w jednym miejscu:)

To chyba ktoś by musiał otworzyć nowy wątek, kiedyś widziałam na lutówkach tabelkę, któraś z dziewczyn zrobiła i wpisywała podobne dane bo też się gubiły 😉

Ja dwa dni nie miała mdłości aż do wczoraj wieczora i dzisiaj ciąg dalszy, nic nie schudłam może ok 1 kg przytylam. Odrzuca mnie od słodyczy.

Też miałam podobnie jak Ty aż w końcu nie mam już od tyg ale i tak muszę być ostrożna z tym jedzeniem bo jak coś zjem za dużo to mnie potrafi zemdlić więc trzeba czekać do tego II trym i powinny przejść definitywnie 😊

reklama
Do góry