reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Załączniki

• IMG_20210514_074210.jpg
    IMG_20210514_074210.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 83
reklama
ja całą ciąże nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu a tydzień po porodzie wyszły mi 3🙄
Za to na pośladkach mam pełno...
Oo Kochana, ja to samo. Tyłek cały w rozstępach, na udach z tyłu i po bokach mam, teraz mi wychodzą 😏 a na brzuchu mam takie delikatne i trochę na cyckach, ale to prawie ich nie widać :)

Ale dziewczyny z Was laski, ja swojego brzucha na pewno nie pokaże🤣 Znacie jakieś fajne ćwiczenia na pośladki? Nie obciążające brzucha? Mam taki płaski tyłek jakby ktoś dechą przywalił🤣

ja całą ciąże nie miałam ani jednego rozstępu na brzuchu a tydzień po porodzie wyszły mi 3🙄
Za to na pośladkach mam pełno...
Ja też w ciąży zero, a po porodzie cały brzuch mam w rozstepach, bo mi od razu 13 kg spadło w cztery dni, po miesiącu już spadło mi 18 kg i skóra tego nie wytrzymała ;/
a na tym zdjęciu to jesteś ty?

Dziewczyny rosenberg i Beti.mama zazdroszczę😊u nas dziś noc ciężka 🥴 Ale teraz odsypia to matka ogarnia chate🤷
Ja też mega zazdroszczę ☺️ u nas też ciężka noc, w sumie jak każda jedna 😔 mały budzi się co dwie godziny a dzisiaj jeszcze od 1-4 nie spał, najpierw sobie gaworzyl, trochę mnie zaczepiał, ale udawałam, że śpię 🙈 potem zaczął marudzić, dostał butle i usnął do 5:30, nie wiem dlaczego, ale Bartek zawsze wstaje o tej 5:30 i mój dzień się o tej godzinie zaczyna 😭 miał dzisiaj tylko jedna drzemkę przez niecałą godzinkę 😔

reklama
Ale dziewczyny z Was laski, ja swojego brzucha na pewno nie pokaże🤣 Znacie jakieś fajne ćwiczenia na pośladki? Nie obciążające brzucha? Mam taki płaski tyłek jakby ktoś dechą przywalił🤣
U mnie z to samo z pupą się stało po ciąży 😱a przed miałam takie super okrągłe pośladki, a teraz jakby je coś zassało 😢

Do góry