marta18691
Fanka BB :)
Tak no i tylko miesiac karmilam wiec moze po tych 3 miesiacach sie pojawia byłas na kontroli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak no i tylko miesiac karmilam wiec moze po tych 3 miesiacach sie pojawia byłas na kontroli?
Ja też jeszcze nie miałam, a minęło już 10 tygodniIle z was dostało okres ja czekam caly czas na ten okres
U mnie już wchodzi 11 tydzień od porodu i dalej nic, ale karmie tylko piersią, a wtedy nawet przez cały okres karmienia miesiączka może sie nie pojawić i mam nadzieję, że tak będzieIle z was dostało okres ja czekam caly czas na ten okres
Hejka!Cześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego . Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was
U mnie jak zaczyna płakać to pomaga jak biorę na ręce w pionie. Wtedy wszystko mijavuwielbia być tak noszony bo wszystko widzi do okoła. Ale też cały czas tak go nie noszę. No i u nas nie ma aż tak że robi się siny. Jak jest głodny to też bardzo wrzeszczy więc wtedy od razu do cyca na jedzonko go bioręCześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego . Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was
A to się trzyma samo na piersi?Dziewczyny kupiłam kolektor pokarmu tzw. magiczny kubeczek i jestem zachwycona. Więc jak któraś z was się zastanawia czy kupić to na prawdę polecam. Ja żałuję że tak późno się zdecydowałam kupić W końcu jak karmie to nie zalewam mlekiem ubrań. I nie muszę ciągle wymieniać tych wkładek które po każdym karmieniu musiałam zmieniać. Podczas karmienia zbiera mi się do kubeczka około 30-50ml. Więc przelewam do woreczków i zamrażani.
raczej cesarz Staś.Hejka!
Jak ma na imię Twoja księżniczka? Czy może książe?
Spróbuj mocno zawinąć w jakiś otulacz albo kocyk tak żeby miała ciasno i ciepło i włączyć z YouTube white noise, może pomoże jeśli jest to taki wieczorny płacz. Sprawdź też czy przypadkiem mała nie jest w ciągu dnia przebodzcowana bo często dlatego dzieci placza i są marudne. U nas młody tak działa, jak za dużo mu zafundujemy w ciągu dnia to potem jest marudny na wieczor.
Tak, delikatnie się zasysa i trzyma się bez problemu. Ja karmie na leżąco wiec muszę sobie czasami w trakcie karmienia poprawić żeby się lepiej trzymało. Ale ogólnie jest superA to się trzyma samo na piersi?