Ja mam 2 sportowe Medela, takie: https://allegro.pl/oferta/biustonos...ISbibjDRZ3s9GPkIuhv1SV1YNXSqheFQaAtSMEALw_wcB i z szykownej mamy zamówiłam jeszcze taki: Link do: MM51 Biustonosz do karmienia Kostar- biały. Z obu modeli jestem zadowolonaPolecacie jakies fajne biustonosze do karmienia? Ja kupilam w H&M rozmiar 42 ale juz mi z nich piersi wypadaja. 44 bylby za szeroki pod biustem. Kupilam tez lekko usztywniane na zalando ale to usztywnienie jednak nie sprawdza sie przy karmieniu...
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
My też jutro. Dosyć późno bo skończony 9 tydzień, ale przez kwarantannę tak wyszło.
To jakos puzno te szczepienie
marta18691
Dajecie dziecia jakas herbatke? Jak tak to jaka?
Karolina9933
Polecacie jakies fajne biustonosze do karmienia? Ja kupilam w H&M rozmiar 42 ale juz mi z nich piersi wypadaja. 44 bylby za szeroki pod biustem. Kupilam tez lekko usztywniane na zalando ale to usztywnienie jednak nie sprawdza sie przy karmieniu...
3036 LUPOLINE biustonosz do karmienia - czarny
biustonosz dla kobiet w ciąży i do karmienia zapięcie Clic-Clac Polski producent
szykownamama.pl
U mnie też ciagle cos... Dlstego mam nadzieję, ze dzis się udaMy też jutro. Dosyć późno bo skończony 9 tydzień, ale przez kwarantannę tak wyszło.
Ja mam jakieś sportowe z pepco i jest mi najwygodniej. Bo cyc sie taki wielki zrobilPolecacie jakies fajne biustonosze do karmienia? Ja kupilam w H&M rozmiar 42 ale juz mi z nich piersi wypadaja. 44 bylby za szeroki pod biustem. Kupilam tez lekko usztywniane na zalando ale to usztywnienie jednak nie sprawdza sie przy karmieniu...
Po co dawac dziecku herbatkę? Jak coś chcesz podać to wode ewentualnie. Nie przyzwyczajaj malucha do slodkich rzeczy. Później tylko problem z zębamiDajecie dziecia jakas herbatke? Jak tak to jaka?
U nas nie było. Ale pediatra zwracała uwagę że może się pojawić i żeby delikatnie altacetem smarować.Czy u was dzieci tez mialy obrzęki w miejscu wkluc po szczepieniach ?
reklama
KarolinaAnna.K
U nas się nie pojawiły, ale gdyby był, to miałyśmy zalecone okłady z sody oczyszczonejCzy u was dzieci tez mialy obrzęki w miejscu wkluc po szczepieniach ?