Nie, moja tez i bąków puszcza co niemiaraSeeerio? to tylko moje dziecko tyle srojdoli?
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
My miałyśmy dzisiaj szczepienie. Najpierw po szczepieniu spała, a potem był wielki płacz Teraz na razie zachowuje się znowu normalniej.A my dzisiaj po kolejnej wizycie u neonatolog. Wyniki wyszly o dziwo dobrze, wykluczona alergia pokarmowa. Nie kierują nas narazie do kliniki !!;D ale mała ze względu na konflikt serologiczny niestety ma niedokrwistość i trzeba podawać zelazo i komplet witamin z grupy B. Jutro idziemy na szczepienie. To dopiero bedzie ;D
Sylwia99
U mnie Sylwia ona chyba nasrala, bo tak prukneła, że aż pod ręką poczułemU nas najlepszym tekstem jest: "dziewczynko, coś ty żarła?! "
Jaa tooo nic nie robie tylko odciagam gilunki. I juz prawie wszystko dobrzeDziewczyny co na katarek i lekki kaszelek?
marta18691
A ja dzis bylam na zakupach 500zl wydalamale tez 4paczki pieluch kupilam lupilu
sandra0777
My tez jemy zelazo i witaminy B-niestety problemy z kupkami sie pojawily. Wody nie chce wiec troche dzisiaj oszukalam mleko i bardziej wodniste podalam.A my dzisiaj po kolejnej wizycie u neonatolog. Wyniki wyszly o dziwo dobrze, wykluczona alergia pokarmowa. Nie kierują nas narazie do kliniki !!;D ale mała ze względu na konflikt serologiczny niestety ma niedokrwistość i trzeba podawać zelazo i komplet witamin z grupy B. Jutro idziemy na szczepienie. To dopiero bedzie ;D
KarolinaAnna.K
My się dzisiaj szczepiłyśmy 6w1 (Hexacimą). Doktor polecała 6w1, bo podobno jest czasem problem z dostępnością 5w1 - ale tutaj były posty, że lekarze mówili też tak o 6w1Co myślicie o szczepionce 6w1?
Ja chciałam oszczędzić małej kłucia - już te dwa, to dużo...
Bralas platne pnemokoki?My się dzisiaj szczepiłyśmy 6w1 (Hexacimą). Doktor polecała 6w1, bo podobno jest czasem problem z dostępnością 5w1 - ale tutaj były posty, że lekarze mówili też tak o 6w1
Ja chciałam oszczędzić małej kłucia - już te dwa, to dużo...
reklama
Michalina_25
na sucho odciagasz czy zakraplasz najpierw?Jaa tooo nic nie robie tylko odciagam gilunki. I juz prawie wszystko dobrze