Pewnie sluchaj brzucha swojego dziecka uwierz, ze jak poczuje glod to go usłyszysz ja wlasnie slysze z drugiego pokojuNo dla mnie właśnie to budzenie też jest bez sensu, bo potem nie mogę go uśpić :/ Ale boję się, że wtedy całą noc by mi się nie obudził a ja bym słodko spala zobaczymy jutro na wizytacji położnej jak przybiera i powoli będę karmić na żądanie, bo pilnowanie tych godzin to jakiś kosmos
reklama
Ja tak miałam w szpitalu. Kazali mi wybudzac. A moja spala w najlepsze, albo wybudzona pkakala, a i tak nie jadla na zawolanie..w domu jeszcze przez weekend tak z nią walczyłam... od poniedzialku je kiedy chce i jak długo chce.... efekt... jest karmiona dalej tylko piersią, jest dużo spokojniejsza, potrafi przespac w nocy kilka godzin... i jest super. Polecam słuchač žołądka dziecka
W dzień to jeszcze daje znać, ale boje się tej nocy... Albo, że jak już się rozryczy to mnie nie obudzi, podobno kilka razy płakał w nocy jak go chłopak wybudził, a ja nic nie słyszałamPewnie sluchaj brzucha swojego dziecka uwierz, ze jak poczuje glod to go usłyszysz ja wlasnie slysze z drugiego pokoju
Jak ty go nie uszlysz do chlopak usłyszy takze nie bój sie ja dzisiaj mam spadek mocy. Czuje sie jak wrakW dzień to jeszcze daje znać, ale boje się tej nocy... Albo, że jak już się rozryczy to mnie nie obudzi, podobno kilka razy płakał w nocy jak go chłopak wybudził, a ja nic nie słyszałam
marta18691
Fanka BB :)
Ja tez na rzadanie karmie od samego poczatkuJak ty go nie uszlysz do chlopak usłyszy takze nie bój sie ja dzisiaj mam spadek mocy. Czuje sie jak wrak
Obawiam się, że też może nie usłyszećJak ty go nie uszlysz do chlopak usłyszy takze nie bój sie ja dzisiaj mam spadek mocy. Czuje sie jak wrak
Sylwia99
No to widzisz, moja kilogram więcej prawie ważyła, jak ją urodziłam 3620 i 56 cm2675gram 51cm
marta18691
NoNo to widzisz, moja kilogram więcej prawie ważyła, jak ją urodziłam 3620 i 56 cm
marta18691
Hej jak tam dziewczyny? Kolejny dzien bedzie pracowity u mnie
kwiatek250
Moja wczoraj miała kolkę. 1,5h płaczu..., podkurczone nóżki, twardy brzuszek,...
reklama
Sylwia99
Właśnie mała wstała z płaczem,bo głodna parę pobudek w nocy, ale jest ok a co będziesz robiła?Hej jak tam dziewczyny? Kolejny dzien bedzie pracowity u mnie
Do tego właśnie ją przebierałam, bo kupka, a jak ona robi, to muszę zaraz drugiego pampersa podkładać i zdawało się, że już zrobiła, a ta nagle jak z armaty, aż na dywan kupa poleciała
Ostatnia edycja: