reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No dla mnie właśnie to budzenie też jest bez sensu, bo potem nie mogę go uśpić :/ Ale boję się, że wtedy całą noc by mi się nie obudził a ja bym słodko spala 😂 zobaczymy jutro na wizytacji położnej jak przybiera i powoli będę karmić na żądanie, bo pilnowanie tych godzin to jakiś kosmos 🤯
Pewnie sluchaj brzucha swojego dziecka 😁uwierz, ze jak poczuje glod to go usłyszysz 😂ja wlasnie slysze z drugiego pokoju 😂

reklama
Ja tak miałam w szpitalu. Kazali mi wybudzac. A moja spala w najlepsze, albo wybudzona pkakala, a i tak nie jadla na zawolanie..w domu jeszcze przez weekend tak z nią walczyłam... od poniedzialku je kiedy chce i jak długo chce.... efekt... jest karmiona dalej tylko piersią, jest dużo spokojniejsza, potrafi przespac w nocy kilka godzin... i jest super. Polecam słuchač žołądka dziecka🤷‍♀️🥰🙂
Pewnie sluchaj brzucha swojego dziecka 😁uwierz, ze jak poczuje glod to go usłyszysz 😂ja wlasnie slysze z drugiego pokoju 😂
W dzień to jeszcze daje znać, ale boje się tej nocy... Albo, że jak już się rozryczy to mnie nie obudzi, podobno kilka razy płakał w nocy jak go chłopak wybudził, a ja nic nie słyszałam 😱🙈

W dzień to jeszcze daje znać, ale boje się tej nocy... Albo, że jak już się rozryczy to mnie nie obudzi, podobno kilka razy płakał w nocy jak go chłopak wybudził, a ja nic nie słyszałam 😱🙈
Jak ty go nie uszlysz do chlopak usłyszy takze nie bój sie 😁😁 ja dzisiaj mam spadek mocy. Czuje sie jak wrak

reklama
Hej jak tam dziewczyny? Kolejny dzien bedzie pracowity u mnie 😆
Właśnie mała wstała z płaczem,bo głodna 🤣 parę pobudek w nocy, ale jest ok 😁 a co będziesz robiła? :)
Do tego właśnie ją przebierałam, bo kupka, a jak ona robi, to muszę zaraz drugiego pampersa podkładać i zdawało się, że już zrobiła, a ta nagle jak z armaty, aż na dywan kupa poleciała 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Do góry