reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Juti, a bawił Ci się syn tą kulą? Ja tego nie kupowałam, jak połowy takich "modnych" rzeczy typu termofor Mr B, czy miś szumiś, bo się obawiałam, że się tylko będzie kurzyć. Ale rozważam teraz szumisia.
No ja podobnie nie mam tych nowości. Szumi misia pożyczyłam od szwagierki dla próby ale u nas się nie sprawdził. Podejrzewam,że nie będę kupowała,żeby tylko leżał. A dla szpanu bo inni mają to szkoda mi kasy:)

reklama
Juti, a bawił Ci się syn tą kulą? Ja tego nie kupowałam, jak połowy takich "modnych" rzeczy typu termofor Mr B, czy miś szumiś, bo się obawiałam, że się tylko będzie kurzyć. Ale rozważam teraz szumisia.
Szumiś funkconuje do dziś. Szumi do usypiania. Syn go uwielbia. Drugie też będzie miało. Kura na początku była idealna do karmienia, potem w łóżeczku mu towarzyszyła, teraz używamy jej w łóżku przy czytaniu książek.
Także nie wszystkie te wynalazki są takie złe. :-)

Hej Laski,

Co do rzeczy ‚modnych’ wiadomo, ze nie ma sie co dać zwariować, ale wiele z nich jednak pełni bardzo użyteczne funkcje. Szumi misie u dwóch moich koleżanek sie bardzo sprawdziły, kocyki aden i anasis to najlepszy wynalazek na świecie, kocyk z la millou mój Szymek do teraz czasem wyciąga. Niania z kamerą jak dla mnie warta każdych pieniędzy. Są rzeczy w które naprawdę warto inwestować bo nie tylko sa modne ale pomagają nam w codziennym życiu. Ja odkąd dowiedziałam sie o ciąży odkładam na wyprawkę bo wiem, ze to już moje ostatnie dziecko i pewnie zaszaleje [emoji23][emoji23]

Na wózki już patrzę i chyba bedzie Bugaboo Bee tak jak u Szymka, jeździliśmy tym wózkiem 3 lata, a potem moja przyjaciółka jeszcze dwa. Teraz tylko kombinacje kolorów i polowanie na najlepsza okazje cenową ;)

Miłej niedzieli wszystkim!

Hejka,u nas szumisia synek dostał od Babci,sprawdził się jako jedna z dwóch najlepszych rzeczy które nabyliśmy.rewelka,długo służył.teraz pewnie będzie dla drugiego.drugs super rzecz do leżaczek rozkładany na płasko Tiny love 3w1.bezkonkurencyjne wygląda jak mini kołyska,potem służyło nam przy pierwszych próbach jedzenia w pozycji podniesionej. A tak to w sumie oddawałam tylko ciuchy powyżej 80.na pierwsze miesiące mam zostawione ciuchy,ale wiadomo-czesc nowych dokupimy.jesli byłaby córka to mogłabym zaszaleć. A tak to zostawiałam wanienkę,krzesło do karmienia, matę,wózek jedno fyn,ale mąż coś bąka żeby coś lżejszego.a mi odpowiada duża gondola właśnie na pierwsze pół roku Michał urodził się 61cm więc wybór okazał się idealny:-) to co na pewno kupię to otulacz może wombie bo używaliśmy kocyka a teraz bym chciała coś specjalnie do owijania

reklama
Hejka,u nas szumisia synek dostał od Babci,sprawdził się jako jedna z dwóch najlepszych rzeczy które nabyliśmy.rewelka,długo służył.teraz pewnie będzie dla drugiego.drugs super rzecz do leżaczek rozkładany na płasko Tiny love 3w1.bezkonkurencyjne wygląda jak mini kołyska,potem służyło nam przy pierwszych próbach jedzenia w pozycji podniesionej. A tak to w sumie oddawałam tylko ciuchy powyżej 80.na pierwsze miesiące mam zostawione ciuchy,ale wiadomo-czesc nowych dokupimy.jesli byłaby córka to mogłabym zaszaleć. A tak to zostawiałam wanienkę,krzesło do karmienia, matę,wózek jedno fyn,ale mąż coś bąka żeby coś lżejszego.a mi odpowiada duża gondola właśnie na pierwsze pół roku Michał urodził się 61cm więc wybór okazał się idealny:-) to co na pewno kupię to otulacz może wombie bo używaliśmy kocyka a teraz bym chciała coś specjalnie do owijania
O! Muszę zerknąć na ten bujaczek, bo my mieliśmy słaby i wydałam. Ciuchy pierwsze właśnie powydawałam, bo to był tak trudny czas z młodym, że absolutnie nie wyobrażałam sobie posiadania drugiego dziecka. ;-)
Ja mam otulacz z whisbear ale mój syn niecierpiał być skrępowanym. Darł się wtedy strasznie. Rączki musiały być wolne. Do dziś nie lubi mieć ich przykrytych.

Do góry