@Justyna_maj2017 na tatara Kochana to będziemy musiały jeszcze trochę poczekać. A jak córeczka dzisiaj?
@Emilia S , dziękuję, już trochę lepiej, chociaż wieczorami po pracy zmęczenie daje o sobie znać i mdłości od czasu do czasu jeszcze mnie dopadają. Dzisiaj rano np. myślałam, że będę się witała kibelkiem, ale obeszło się bez.
Na tatara też będziesz musiała poczekać niestety, ale jak to mamy mają w zwyczaju pewnie Cię rozpieści innymi smakołykami.
A moja siostra niestety z tych co nigdy nie odpuszczają... myślałam, że teraz jak jestem w ciąży odpuści, ale... jak widać się pomyliłam.
Kciuki oczywiście zaciśnięte z całych sił
daj znać koniecznie
Będzie dobrze
@Juti777 jakie cudne 3 cm szczęścia
gratuluję
A nie masz na wydruku z usg podanej wartości FHR?
@Gabrysia95, ale mi narobiłaś smaku
mmmmmm
@karolina921 ,
@gaya11 ,
@Gabrysia95 tak to niestety bywa z rodziną. Mnie czasami też tak wyprowadzą z równowagi, że głowa mała. Teraz np. bierzemy ślub, ale tylko cywilny. Wiedzą tylko świadkowie, moja siostra bo mój jest jedynakiem i rodzicie. Tak chcemy i koniec, ale nie wszystkim się to podoba, tym bardziej, że od kiedy się zaręczyliśmy, czyli 3 lata temu mówiliśmy, że ślub weźmiemy dla siebie, także Gabrysia ja uważam, że to Wasz dzień i Wasze święto i to Wy powinniście decydować z kim w tym dniu chcecie być.
Karolina, a Ty kiedy planujesz powiedzieć rodzinie o ciąży?