raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Co tu dzisiaj tak cicho? Nikt nie wizytuje ?
Jak tam Wasze samopoczucie?
Jak tam Wasze samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję[emoji9]Zapomnialam jeszcze dodac, ze nerwy lubia cieplo, wiec mozesz cieple oklady i kapiele robic.
Fotka jest cudowna [emoji7]@Katrina1993 - boże jaki słodki - przypuszczam, że chlopak
Super że dziecię rośnie i ma się dobrze ..Hej dziewczyny
Wczoraj byłam na wizycie
Mój dzidziol ma już 2,38 cm
Wygląda świetnie choć ciąża okazała się młodsza o 5 dni to stosunkowo od ostatniej wizyty dobrze sobie rośnie
Gdy go podgladalismy z moim, dzidziol się tak świetnie ruszył że aż miło
Jakby spłynął z góry do dołu a potem wszedł znów na górę łożyska
Doktorka się uśmiała
Później wrzucę fotkę, choć na niej to tylko mała plamka bo w ostatniej chwili doktorce przypomniałam o selfie
Następna wizyta dopiero 20.08..
Ale na szczęscie prenatalne 10.08 więc coś tam podejrzę, zawsze to mniejszy strach .
@Wiola1198 trzymam kciuki, bedzie dobrze szkoda, ze wizyta tak pozno, caly dzien musisz czyms zajac zanim Fasolke swoja obejrzyszSuper że dziecię rośnie i ma się dobrze ..
Dzień dobry mamuśki ostatnio dużo mam pracy ale czytam Was regularnie .. Dziś wielki dzień idę na wizytę na 18 a stresa mam od wczoraj ..
Miłego dnia