reklama
Juti777
Fanka BB :)
To masz na razie w normie. Ale pewnie będziesz musiała powtórzyć pomiędzy 24 a 28 tygodniem. Ja teraz robiłam ze względu na to, że w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową. I jeśli teraz wyniki wyjdą w normie to czeka mnie repeta z badania właśnie po 20 tygodniu. Ale oczywiście wolę się przemęczyć jeszcze raz z tym badaniem nież mieć cukrzycę, więc mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre.Po godzinie mi wyszło 129, a po dwóch 100. Nie wiem, czy w drugim trymestrze trzeba to badanie powtórzyć? Bo w pierwszej ciąży miałam tylko w drugim trymestrze, teraz ze względu na wiek w pierwszym.
Juti777
O jaki czaderski ludzik!!!!Hej Dziewczyny ! Na wizycie ulga, i narazie koniec stresu [emoji1]
Zobaczyliśmy nasze cudne Maleństwo, ma już 2,85 cm, wygląda już jak mały człowiek [emoji7] serduszko bije 174 razy na minute [emoji7] Zobacz załącznik 878058
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Dokładnie 10t 1d [emoji4]Oooo ja, jaki ludek mały [emoji7] szok. To który dokładnie tydzień teraz masz?
Gratuluję!!
P.s. Tam między nóżkami to tak jakby coś dyndało? [emoji848][emoji13] Ale może mi się wydawac,bo ja to słaba jestem w tych wszystkich plamkach na USG.
Też mi się tak wydaje ale to chyba za wczesnie [emoji4]
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Chyba za wcześnie na to [emoji1]Ale extra A ten mały człowieczek klejnoty pokazuje chyba
raz_dwa_trzy
Aaaa tam, dla mnie chłopak jak nic jak się potwierdzi to chyba najwcześniej ujawnione klejnoty o jakich słyszałam [emoji14]Dokładnie 10t 1d [emoji4]
Też mi się tak wydaje ale to chyba za wczesnie [emoji4]
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Haha, fajnie by było [emoji14] [emoji4]Aaaa tam, dla mnie chłopak jak nic jak się potwierdzi to chyba najwcześniej ujawnione klejnoty o jakich słyszałam [emoji14]
Megghan
Początkująca w BB
Gratulacje, ale super fotkaHej Dziewczyny ! Na wizycie ulga, i narazie koniec stresu [emoji1]
Zobaczyliśmy nasze cudne Maleństwo, ma już 2,85 cm, wygląda już jak mały człowiek [emoji7] serduszko bije 174 razy na minute [emoji7] Zobacz załącznik 878058
G
gość17
Gość
O dzięki za info,jeszcze nie orientowałam się bo problemy z kręgosłupem zaczęły się po urodzeniu syna. Na Madalińskiego właśnie leżałam ostatnio.w sumie zawsze wybieram ten szpital,z synem teżJa mam kręgosłup mega zwichrowany. W pierwszej ciąży ratowałam się kinezjotapingiem.
@Kordosia z tego co pamiętam to mieszkasz w Warszawie. W szpitalu położniczym na Madalińskiego jest rehabilitacja dla kobiet ciężarnych. Mnie tam trochę masowali i uciskali (na tyle na ile można w ciąży) i właśnie te taśmy. W tej ciąży jak się zacznie też będę korzystać bo mi bardzo pomogło.
reklama
julia2s
Zapomnialam jeszcze dodac, ze nerwy lubia cieplo, wiec mozesz cieple oklady i kapiele robic.Julia w takim razie pomocyyyyy co mam zrobić, bo od tygodnia męczy mnie rwa barkowa. Nie mogę ręką ruszyć. Bark mam ochotę wyrwać żeby nie bolało. Nie śpię po nocach masakra. Rwe kluczową kilka razy przeżyłam, ale wtedy w ciąży nie byłam, więc zastrzyki i leki różne mogłam brać a teraz nic. Umieram z bólu[emoji20]