reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej Dziewczyny! Bardzo niesmialo sie witam, data z ostatniej misiaczki wychodzi na 08.02.2019, dwa testy pozytywne - jeden w Piatek, kolejny w Sobote. Mam za soba poronienie pare lat wczesniej wiec jeszcze sie nie ekscytuje. Mieszkam w UK (i tu odrazu przepraszam, za brak polskich znakow) wiec pierwsze usg bedzie za okolo 5-6 tygodni. Czuje sie brdzo zmeczona, rozdrazniona i mam ciagle napady goraca. Zycze Wam i sobie bardzo nudnej ciazy :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! Bardzo niesmialo sie witam, data z ostatniej misiaczki wychodzi na 08.02.2019, dwa testy pozytywne - jeden w Piatek, kolejny w Sobote. Mam za soba poronienie pare lat wczesniej wiec jeszcze sie nie ekscytuje. Mieszkam w UK (i tu odrazu przepraszam, za brak polskih znakow) wiec pierwsze usg bedzie za okolo 5-6 tygodni. Czuje sie brdzo zmeczona, rozdrazniona i mam ciagle napady goraca. Zycze Wam i sobie bardzo nudnej ciazy :)

Gratulacje i zapraszamy [emoji846] nie nastawiaj się negatywnie [emoji846][emoji846] tym razem wszystko będzie ok [emoji846] musi być [emoji1348]

Witam i ja [emoji846] Termin z om 6.02
1.06. robiłam bete było 973 niestety na kolejną idę dopiero jutro[emoji53]Narazie staram się zbytnio nie ekscytowac ponieważ mam już za sobą poronienie i cp. Ale staram się myśleć jedynie pozytywnie. Może uda mi się dostać już w ten czwartek do gin. [emoji846]

reklama
Witam i ja [emoji846] Termin z om 6.02
1.06. robiłam bete było 973 niestety na kolejną idę dopiero jutro[emoji53]Narazie staram się zbytnio nie ekscytowac ponieważ mam już za sobą poronienie i cp. Ale staram się myśleć jedynie pozytywnie. Może uda mi się dostać już w ten czwartek do gin. [emoji846]

Witaj [emoji846] piękny wynik. Mój w porównaniu do Twojego jest mizerny. Życzę w takim razie pięknego przyrostu i pięknych 9 miesięcy [emoji846]

Do góry