reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Kochana, dziękuje za nominacje, ale ja poki co zamierzam pracowac do grudnia, z lekkimi przerwami i czasem na tygodniu po prostu nie mam czasu zeby nawet coś więcej skrobnąć do Was. [emoji846]

A ja skoro możesz się zgodzić tobswoj głos oddaje na Ciebie [emoji846]
i Karolinę, czyli
@Darsi
@karolina921
Faktycznie, widziałam co pisała Caitlyn.
Zatem jestem za @Darsi i @karolina921 i jak dziewczyny się zgodzą,to chyba nie ma co dalej szukać. No chyba,że jest inna,bardzo chetna? :)

reklama
Faktycznie, widziałam co pisała Caitlyn.
Zatem jestem za @Darsi i @karolina921 i jak dziewczyny się zgodzą,to chyba nie ma co dalej szukać. No chyba,że jest inna,bardzo chetna? :)
Ja też myślę że to będzie dobry wybór.

Przez te upały to dzisiaj umieram, jeszcze tak słabo się nie czułam. A popołudniu czeka mnie wizyta urodzinowa u teściów

U mnie libido zawsze bylo mega wysokie, najchetniej to minimum raz dziennie, ale moj maz starszy o 9 lat i sie smieje, ze nie ma sily heh. Troche przemeczeni gonitwa i obowiazkami jestesmy. W ciazy to chyba ochote mam jeszcze wieksza, bo z jakiegos powodu jest mi jeszcze bardziej "przyjemnie" :-) nigdy sobie nie odmawialismy, a lubimy naprawde na "ostro" z roznymi zabawami. Nigdy nic sie nie dzialo :-)
Zazdroszczę! Ja w ciąży teraz zupełnie nie mam ochoty. Może to też wina tego że mam wymagającego 9 miesięczniaka w domu. :D

Ehh ja to mam pecha [emoji20]
Caly tydzien upaly, slonce, zero kropli deszczu, i siedzialam w domu.. Dzis wyszlam na basen i nagle mega burza, pioruny, ulewa taka ze w minute nas przemoczylo.. [emoji20]

reklama
Do góry