Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz podejść do sn po cc jeśli nie ma przeciwskazań. Lekarz powinien sprawdzić stan blizny.A interesuje mnie jak tam wasze ciążowe brzuszki - w przypadku bliźniaków?Czy już coś widać delikatnie?
Ja widziałam tylko cialko żółte na usg i czekam na wizytę, która będzie 18.07, to się dowiem dopiero kto tam mieszka w brzuszku
podskórnie marzę o bliźniakach, moja babcia ma bliźniaczkę, ciocia też, a przyrosty bety miałam duże, ale wiadomo.. Za dużo sobie dopowiadać nie chce, czekam cierpliwie
chciałabym mieć 3 dzieci, ale już nie chce kolejnej ciąży
miałam CC że względu na pośladkowe ułożenie i dziecko 4300g, więc takie pytanie do mam, które mają doświadczenie już w porodach, czy ja teraz muszę mieć CC czy mogę rodzic naturalnie i co lepiej wybrać
no i jeszcze pytanie czy w przypadku drugiego CC to wykonywane jest 2 tyg przed terminem czyli w 38tc? Gdzie tak czytałam..
![]()
Ja od niedawna się nie kładę bo właśnie jakoś tak nie wygodnie na brzuchu i cycki trochę bolą jak się na nich leżyDziewczyny, czy któraś z Was kładzie się jeszcze na brzuchu? Ja przed chwilą to zrobiłam, w sumie jakoś nie wiem czemu i miałam wrażenie, że coś mi tam przeszkadzaa potem gadam sama do siebie "głupolu, przecież w ciąży jesteś"
![]()
Jeszcze nie zmieniła mi się wagaJaka niska wagaA ile ważyłaś przed ciążą ?