Ja też pije od jakiegoś tygodnia, wcześniej nie byłam w stanie teraz się nią delektuje codziennie ranoJa piję 2, z czego poranna to siekiera 2 czubate łyżeczki świeżo mielonej, bez mleka
reklama
ja tez czasem pije, przed ciaza pilam codziennie, teraz jakos nie mam ochoty, ale pytalam lekarza, a nawet dwoch, powiedzial, ze jesli sie nie przesadza to mozna.Ja też pije od jakiegoś tygodnia, wcześniej nie byłam w stanie teraz się nią delektuje codziennie rano
G
gość2502
Gość
Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową ja już nie wiem co mam myśleć... Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Ciąża po iv, miałam krwiaka który się wchłonął podobno...
Szałwia
Fanka BB :)
Szyszka na pewno wszystko jest dobrze, nie potrzebnie sie stresujesz, tyle co zrobiłaś badania prenatalne, szyjka macicy jest mocno ukrwiona wystarczy że pęknie jakieś naczynko i może być delikatne plamienie. Jeżeli nie masz silnych boli brzucha, nie są to krwawienia to nic złego się nie dzieje.Dziewczyny ja oszaleje, znowu dzisiaj śluz podbarwiony krwią taką pomarańczową ja już nie wiem co mam myśleć... Najpierw mnie zemdliło, później sraczka i ten śluz z pomarańczową krwią i to drugi raz już taka sama sytuacja. Jestem w trakcie odstawiania proga myślicie że to przez to? Ciąża po iv, miałam krwiaka który się wchłonął podobno...
G
gość2502
Gość
No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnie boję się bo chce donosić tą ciążę... Tyle lat się staraliśmySzyszka na pewno wszystko jest dobrze, nie potrzebnie sie stresujesz, tyle co zrobiłaś badania prenatalne, szyjka macicy jest mocno ukrwiona wystarczy że pęknie jakieś naczynko i może być delikatne plamienie. Jeżeli nie masz silnych boli brzucha, nie są to krwawienia to nic złego się nie dzieje.
Szałwia
No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnie boję się bo chce donosić tą ciążę... Tyle lat się staraliśm
Na pewno wszystko jest dobrze, jakie leki teraz przyjmujesz? I który to jest teraz tydz?No brzuch nie boli, jedynie co to mnie zemdliło ale to pewnie przez rozwolnienie bo ja tak mam... Kurde jakby nie mogło być normalnie boję się bo chce donosić tą ciążę... Tyle lat się staraliśmy
Szałwia
Zresztą przy rozwolnieniu, może być większe napięcie mięśni i wtedy łatwo o pęknięcie naczynka, ja naprawdę Cię rozumie, sama ciągle mierze się z plamieniami, najpierw krwiak, potem polip doczesnej, później z blizny po c.c. Plamienie od brązowych, różowych po czerwone, zresztą wszystkie moje ciąże były z plamieniami lub krwawieniem Nie można dać się zwariować z jednej strony internet daje nam duże możliwości informacyjne a z drugiej sieje zamęt w głowie
G
gość2502
Gość
Progesteron 150mg (3x50 podjezykowo) i 300mg (3x100 dopochwowo) lekarz od 8 sierpnia mi zmniejszył dawkę o połowę bo tak to brałam po dwie tabletki... No dzisiaj równy 12 tydzień, kurde najgorsze jest to, że jakbym mogła na pstryk zachodzić w ciążę to może byłoby mi lżej a tu tyle czasu, kasy, zdrowia i innych wyrzeczeń żeby mieć bobasa i takie coś co chwilę wychodzi...Na pewno wszystko jest dobrze, jakie leki teraz przyjmujesz? I który to jest teraz tydz?
Szałwia
To jesteś nadal dosc mocno obstawiona lekami, więc bez stresu z maluszkiem wszystko dobrzeProgesteron 150mg (3x50 podjezykowo) i 300mg (3x100 dopochwowo) lekarz od 8 sierpnia mi zmniejszył dawkę o połowę bo tak to brałam po dwie tabletki... No dzisiaj równy 12 tydzień, kurde najgorsze jest to, że jakbym mogła na pstryk zachodzić w ciążę to może byłoby mi lżej a tu tyle czasu, kasy, zdrowia i innych wyrzeczeń żeby mieć bobasa i takie coś co chwilę wychodzi...
reklama