reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Mi też przesunęli ale z 11.30 na 9
Jakby mi przesunęli do przodu to bym się nawet cieszyła a tak dodatkowa godzina stresu 🙈
My już po prenatalnych. Dzidzia idealna! Ma już prawie 7 cm 😁 to mierzenie chwilę trwało więc obserwowałam sobie co to maleństwo wyczynia w moim brzuchu😍 usg przez brzuch. Lekarz nie widział dzisiaj siusiaka więc może będzie dziewczynka zgodnie z naszym przeczuciem. Stres przed badaniem był ogromny a teraz czyste szczęście 😁
Pięknie 😍 gratulacje 🥰 masz zdjęcie?

reklama
Mam zdjęcie! I to mnóstwo dzisiaj dostałam. Mąż w końcu widzi dziecko na tym zdjęciu bo na wcześniejszym nie bardzo ogarniał 😉

Załączniki

• Screenshot_20210722_203813_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210722_203813_com.android.gallery3d.jpg
    287,3 KB · Wyświetleń: 100
Nulina super dzidzia i gratuluję wszystkim pozytywnych badań.
Ja mam dziś takie mdłości że dramat. Nawet przy myciu zębów mi niedobrze. Dobrze że za tydzień mam wizytę i jeśli będzie wszystko ok to poproszę o zwolnienie.

Trzymam kciuki za wszystkie prenatalne! 🥰 cudowne dzidzie.
ja swoje dopiero 9 sierpnia..a to bedzie 6 tygodni od ostaniej wizyty u gin 😔 troche długo. Wizyta zwykła przełożona za to z 12 na 18 sierpnia.
zwaaaariuje do tego czasu. Zazdroszczę ze jesteście juz po prenatalnych. Czekam na nie jak na zbawienie

Nulina super dzidzia i gratuluję wszystkim pozytywnych badań.
Ja mam dziś takie mdłości że dramat. Nawet przy myciu zębów mi niedobrze. Dobrze że za tydzień mam wizytę i jeśli będzie wszystko ok to poproszę o zwolnienie.
Mocno współczuje! Mi w końcu w miarę przeszło 🙈 ale nie mowię hop, bo wieczorem jeszcze czasem mnie łapią. Który tydzien to będzie jak pójdziesz na zwolnienie?😊

Mocno współczuje! Mi w końcu w miarę przeszło 🙈 ale nie mowię hop, bo wieczorem jeszcze czasem mnie łapią. Który tydzien to będzie jak pójdziesz na zwolnienie?😊
Tydzień 11+2 i mam wtedy prenatalne i nadzieję że już da się wszystko ocenić. serio nie widzę sensu chodzenia do pracy bo tak mi ona rozbija dzień że potem jest dramat. Rano zjem śniadanie, potem w pracy mi śmierdzi bo pracuje w spożywce i już prawie nic nie jem bo mi niedobrze, wracam głodna i zmęczona. Zjem trochę obiadu i idę spać na godzinę. Potem żeby zjeść kolację mam problem i znowu idę spać bo rano muszę przed 5 wstać do pracy. Bez sensu takie szarpanie się.

reklama
Tydzień 11+2 i mam wtedy prenatalne i nadzieję że już da się wszystko ocenić. serio nie widzę sensu chodzenia do pracy bo tak mi ona rozbija dzień że potem jest dramat. Rano zjem śniadanie, potem w pracy mi śmierdzi bo pracuje w spożywce i już prawie nic nie jem bo mi niedobrze, wracam głodna i zmęczona. Zjem trochę obiadu i idę spać na godzinę. Potem żeby zjeść kolację mam problem i znowu idę spać bo rano muszę przed 5 wstać do pracy. Bez sensu takie szarpanie się.
Pewnie, mamy prawo korzystać z L4, wiec jestem jak najbardziej za, jesli nie jest to komfortowe ☺️I nie ma po co sie męczyć.
trzymam kciuki zeby było wszystko dobrze!

Do góry