Kasiurrro
Fanka BB :)
Mi też wyszły liczne fosforany i gin mi pow że to nic nie znaczy tylko że muszę duzo pić bo mogą się odkładać kamienie.Kurcze no i wyszły mi bardzo liczne fosforany bezpostaciowe w moczu. Czytam, że to może świadczyć o zapaleniu pęcherza właśnie.
Fajna sprawa, nie wiedziałam że cos takiego jest.Ale sie ciesze. Nagrałam tylko chwilke.i teraz bede sluchac w nieskończoność
A pamiętam jak jeszcze niedawno każda pisała kiedy ma prenatalne a teraz już większość po albo niedługo już będzie po. Dobrze że same dobre wieści przynosicie.
Fitmum trzymam kciuki żebyscie wszyscy w sobotę przylecieli. Będziecie jeszcze jakieś testy robić?
Jej a mnie dalej z tym jedzeniem trzyma, muszę ciągle jeść, wczoraj próbowałam wytrzymać i zjadłam kolację o 19 to o 21 darlo mnie na takie wymioty i taki straszny ból brzucha że ledwo się uspilam i budziłam się w nocy z bólu. Już przychodzą mi różne myśli do głowy, że to znowu wrzody bo u niektórych tak się objawiają, pociesza mnie tylko to że jak miałam kiedyś wrzoda ( wykryty w gastroskopii) to pomagało mi niejedzenie i wogole miałam wstret do jedzenia a teraz myślę tylko o jedzeniu, ale mimo wszystko strach jest o ten żołądek, że nie przyswoje witamin potrzebnych orzeszkowi.