Dzień dobry, ależ tu ruch Człowiek odwróci się na dzień a tu 20 stron do nadrobienia Ale to dobrze że jest u nas ruch, jest ciekawie
Lusiu rozumiem że jak jestem na naszej "złotej liście" to już jestem? W razie czego jeszcze jak najbardziej potwierdzam chęć uczestnictwa
White_wall jak się czujesz? Obyło się bez szpitala, czy w końcu trafiłaś? Jeśli tak, to tam Cię dobrze wzmocnią
Gosiaslomka a jak Twoje samopoczucie dziś? Mam nadzieję że lepsze Wiesz, mam wrażenie że to nasze hormonki też trochę dokładają do tych humorków i odbioru konfliktowych sytuacji. Tak przynajmniej jest u mnie, jestem podminowana, drażliwa i wszystko mnie wkurza, już nawet powiedziałam mężowi żeby uważał bo mam k*rwicę, a wczoraj potencjalnie błaha sytuacja doprowadziła mnie do płaczu. Sama zdaję sobie sprawę że nie jestem sobą.
Jeeeeezu FitMum tak czułam że swoimi przepisami na słodkości rozwalisz nas na łopatki Aż ślina mi cieknie po same kolana! A ja niestety nie mogę nic słodkiego U mnie dieta cukrzycowa. Przez to odkąd wiem o ciąży schudłam 4 kg. Żadnego dodatkowego brzuszka nie widzę, ale przy dotykaniu podbrzusza czuję, że tam gdzie zawsze było mięciutko jest jakby twardziutko
Pelasa - ja mam bardzo podobnie jak Ty No, może nie powiem że nie potrafię się cieszyć, potrafię, ale cały czas radość podszyta jest strachem, ogromnym strachem i stresem. Dzień, dwa - po wizycie - jest spokojnie, a potem znowu wchodzi ten strach. My też staraliśmy się 8 lat, a teraz mam ZA DUŻO czasu, więc ten czas tak dłuży się w czekaniu. Ale ciągle wierzę, że jak minie I trymestr to odetchnę i już będzie spokojniej. Wierzę że i u Ciebie tak będzie A u Ciebie mija już 10 tydzień - to ten spokojny czas już tuż tuż Za chwilkę uwierzysz w pełni, że to się dzieje naprawdę Jeśli bardzo się niepokoisz to spróbuj załatwić częstsze wizyty, albo innego lekarza dodatkowo między wizytami u lekarza głównego (ja mam ochotę tak zrobić, do mojego głównego lekarza terminy wiecznie są odległe). Trzymam mocno kciuki za Ciebie, za nas wszystkie i nasze dzieciątka
Mahoniowa - ja też mam wydzielinę w kolorze żółtym. Gdzieś wyczytałam że to od wysokiego poziomu progesteronu
Diament, Daaags - powodzenia jutro! Zdajcie nam koniecznie raport Aż zazdroszę Wam jutra, moja wizyta jest dopiero w czwartek, toż to za dłuuuugie lata Fasolkowoooo, Luizka - to wspaniale! Spotkacie się z Maleństwami
reklama
Cześć miło że się odezwałaś
Znacznie lepiej . Minęły mdłości A brzuszek rośnie. Czuje że jest dobrze .
Kolejne badanie mam 04.08 to już prenatalne i obiecałam sobie że nie pójdę wcześniej. Wytrzymam
Nawet już nieśmiało spoglądam na małe dzieci i obserwuje wózki. W pracy już też powiedziałam
Damy radę!
Znacznie lepiej . Minęły mdłości A brzuszek rośnie. Czuje że jest dobrze .
Kolejne badanie mam 04.08 to już prenatalne i obiecałam sobie że nie pójdę wcześniej. Wytrzymam
Nawet już nieśmiało spoglądam na małe dzieci i obserwuje wózki. W pracy już też powiedziałam
Damy radę!
Inffinito2
Fanka BB :)
Ja tez poproszę!Kochane jutro wysyłam liste do adminki o forum zamknięte. Jak kogoś nie ma a chce być to niech napisze mi dziś bo mogłam kogoś przeoczyć
osoby które mam zapisane na liście
@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999 @MariaSR @ŻabaDzika @Daaags @Niespodzianka40 @Lenka0103 @Gosiaslomka85 @Kaacha1987 @Karotta31 @asiaj89 @Kasiurrro @wiola0904 @Nat_1 @DiamentAW @Emi_jal @smilonka @Ja_niagara @Mysha @Kinia1991
Mi też przesunęli ale z 11.30 na 9Hej, mi jutro przesunęli prenatalne z 12 na 13 No ale dobrze, że jutro i tylko godzinę. Już mam stresa
Lusia04
Moderator
O to masz wcześniej niż ja trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze prenatalneMi też przesunęli ale z 11.30 na 9
Nulina
Fanka BB :)
My już po prenatalnych. Dzidzia idealna! Ma już prawie 7 cm to mierzenie chwilę trwało więc obserwowałam sobie co to maleństwo wyczynia w moim brzuchu usg przez brzuch. Lekarz nie widział dzisiaj siusiaka więc może będzie dziewczynka zgodnie z naszym przeczuciem. Stres przed badaniem był ogromny a teraz czyste szczęście
Niespodzianka40
Początkująca w BB
Ja też jutro prenatalne. Denerwuje się bardzo. Ciekawe kto tam mieszka.
Super kochana 7cm to już konkretny dzidziutek, żadna tam fasolka ja jutro będę znowu na zawał schodzić, ale mam nadzieję, że wszystko będzie okMy już po prenatalnych. Dzidzia idealna! Ma już prawie 7 cm to mierzenie chwilę trwało więc obserwowałam sobie co to maleństwo wyczynia w moim brzuchu usg przez brzuch. Lekarz nie widział dzisiaj siusiaka więc może będzie dziewczynka zgodnie z naszym przeczuciem. Stres przed badaniem był ogromny a teraz czyste szczęście
reklama
Lusia04
Moderator
Super ważne że zdrowa dzidziaMy już po prenatalnych. Dzidzia idealna! Ma już prawie 7 cm to mierzenie chwilę trwało więc obserwowałam sobie co to maleństwo wyczynia w moim brzuchu usg przez brzuch. Lekarz nie widział dzisiaj siusiaka więc może będzie dziewczynka zgodnie z naszym przeczuciem. Stres przed badaniem był ogromny a teraz czyste szczęście