reklama
misiacova
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za piękny przyrostDziękuję za szybką reakcję . Po wynikach napewno się odezwę
Lusia04
Moderator
Lubię oglądać zdjęcia USG śliczny
Mi wszystkie objawy ciążowe zanikły chyba się organizm przyzwyczaił do ciążyHej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest
Ja jeszcze tydzień temu tak miałam. A teraz jakoś normalnie jak wcześniej
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Też czekam aż mój organizm przyzwyczai się do ciąży jestem w 9+2, więc liczę że za max 3 tyg będę bez żadnych objawów
Fasolkowoooo
ja szczerze mówiąc w ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży ( mam nadzieję że jest wszystko w porządku), jedynie piersi raz bardziej raz mniej bolą.Hej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest
_white_wall
ja dziś zaryzykowałam i nie wzięłam tych tabletek, i powiem wam nie jest źle [emoji2] co prawda wisiałam już nad kibelkiem, ale prawie nic nie zwymiotowałam, miałam tylko duży odruch wymiotny, a teraz już ok i nawet nudności brak [emoji16]
może czas się pożegnać z tabletkami, dzis 11+3 z om
idę zrobić sobie herbatkę i coś zjeść,, a co do bóli w podbrzuszu to zdarzają mi się, zwłaszcza przy zbyt gwałtownym wstaniu :/ może muszę bardziej uważać
może czas się pożegnać z tabletkami, dzis 11+3 z om
idę zrobić sobie herbatkę i coś zjeść,, a co do bóli w podbrzuszu to zdarzają mi się, zwłaszcza przy zbyt gwałtownym wstaniu :/ może muszę bardziej uważać
reklama
Nulina
Na początku bardzo wszystko czułam, brzuch szalał i piersi byly bardzo tkliwe ale teraz już praktycznie nie mam żadnych boleści. A słuchajcie 2 trymestr zaczyna się 13+0 czy 14+0? W necie piszą, że od 14 tc ale dla lekarza 14 tc to 14+0 a dla mnie 13+0 więc się gubięHej dziewczyny, czy w ogólnie czujecie coś w podbrzuszu? Nie wiem jak to opisać, ale np jak wstajecie, może lekkie ciągnięcie, że coś tam jest