Gosia Rumi
Fanka BB :)
Jak się fajnie wyleguje Widać że mu dobrze Super Dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 2 noc z rzędu źle spałam, na południu Polski takie burze w nocy, że dramatCześć Koleżanki, miłego dnia życzę. Cierpię na bezsenność wiec już witam sie
Tak na betę możesz pójść o każdej porze dnia i nocy, z pełnym brzuszkiem i po kawceDziewczyny szybkiej odpowiedzi potrzebuje! Zakręciłam się i wzięłam już folik a na betę dziś idę. Pytanie czy śmiało mogę iść badać czy wypłynie to na wynik ?
Dziękuję za szybką reakcję . Po wynikach napewno się odezwęTak na betę możesz pójść o każdej porze dnia i nocy, z pełnym brzuszkiem i po kawce
Ja mam w drugą stronę... Muszę wstawać do pracy, a jeszcze w łóżku leżę i nie jestem w stanie się podnieść...Cześć Koleżanki, miłego dnia życzę. Cierpię na bezsenność wiec już witam sie
Trzymamy kciuki mooooocno!Dziękuję za szybką reakcję . Po wynikach napewno się odezwę
A czym się zajmujesz?Ja mam w drugą stronę... Muszę wstawać do pracy, a jeszcze w łóżku leżę i nie jestem w stanie się podnieść...