FitMum
Fanka BB :)
U huk. PrzeżyjąJa mam dokaldnie to samo... Dopoludnia nje ejst źle ale od obiadu do wieczora jestem tak zaorana, że nie wiem jak się nazywam, więc łączę się w bólu kochana z Tobą. Ja już nic nie planuje w sobotę wyprawiamy imprezę na roczek synkowi i 2tygodnie temu miałam menu, które w ostatnich dniach tak odkroilam, że chyba po zamawiamy gościom kebaby
A co masz w planach? . Ja uwielbiam przygotowywać żarcie tylk9 zeby sily byly wlasnie eh
Ja wlasnie rozplanowalam żarełko na jutro i z męża pomocą powinnam szybko Ogarnąć.. Jutro z rana na plaze jedziemy wiec bierzemy grill i kuchenke gazową. Przygotuje sos. kotlety do burgerów i aby odgrzac i wszystkie dodatki w pudełka.. Zrobie dzis salatke z mlodych ziemniaczków, Pieczarek do mieska z Grilla (slimaczki z boczkiem, cukinia z piersi kurczaka, karczek). Warzywa na świeżo
Mysle nawet owoce jak brzoskwinie banana podpiec i polac sosem jogurtowym z miodem haha.. Choć dzieci pewnie na świeżo bardziej beda wpierdzielac to ponadziewam na wykalaczki wcześniej.
Jeszcze ciasto ze sliwkami chcą na jutro to muszę sie brać wiec trzymajcie kciuki bo skwar dzis kuzwa straszny o już mi sie nic nie chce!!!
Dzis bylo wczorajsze spagetti na obiad i golabki z zamrazarki
W. Ogóle my sie tylko rozkladamy a dzieciarnia. co jest do jedzenia
Ostatnio im robilam hotdogi na wypadzie to dzieki Kuchence mig I gotowe. Uwielbiają i Zjadają podwojne porcje ze na lody Już miejsca nie ma haha
Taka niemocJestem tu, ale jakoby mnie nie było. Fitmum ja już koło południa zaczynam schodzić z tego świata. Tragedia co za niemoc. Też chciałam projekt w pracy do pewnego etapu doprowadzić i przekazać ale chyba mi się nie uda śpię na siedząco. Za chwilę mam prezentacje projektu i na samą myśl mam dola bo nie mam siły mówić. Co to się dzieje?
Dzis powiedziałam szefowej. A onam tak czułam
Moj też heSyn był termin na listopad a urodziłam w październiku
Bardzo ci współczujęWy schodzicie wieczorami i popołudniami, a ja od samego rana mam tak potworne mdłości... Juz dziś zaliczyłam 2 wizyty w toalecie , mąż gotuje ziemniaki a ja wychodzę z siebie jest mi tak niedobrze, ninje do opisania ten stan, zjadłam gruszkę, jabłko i ciut rosłu
Bedzie dobrzeHej czytam Was regularnie ale czasami sil brak na pisanie.
W weekend byly urodziny synka 4, wszystko kupiłam, zrobilam lasagne i salatke. Bylo calkiem ok
Jutro mam prenatalne i jestem cala spieta, moje napiecie kumuluje sie w klatce piersiowej, boje sie ze cos mi jest, nie wiem czy dzidzi rosnie, ehh byle do jutra
Ja dzis szefowej powiedzialam o Ciazy bo pytała sie o wyjazd a ze będę na kwarantannie to nie da rady wrócić na czas... To dostałam od niej 2.paczki.po 7testow antygenowych do zrobienia w domu i jeden pcr wlasnie sprawdzam jak to teraz rozegrać i czy w Ogole sie da bo to bylaby duza oszczednosc hmm