Nie powinni widzieć bo jest to grupa prywatnąJa jeszcze w pracy nie powiedziałam. Czy znajomi będą widzieć, że dołączyłam do grupy?
Wysłałam zaproszenie.
Mnie wstępnie można wpisać na 23.02, ale potwierdzę po wizycie 19 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powinni widzieć bo jest to grupa prywatnąJa jeszcze w pracy nie powiedziałam. Czy znajomi będą widzieć, że dołączyłam do grupy?
Ja już bym chciała wiedzieć, kto się we mnie zadomowiłZ pierwszym już w 12+1 wstępnie wiedziałam płeć. Dopiero 7 tc a trochę sie boje od 10 tc czy powtórki nie będzie z poprzedniej ciąży. Ooo to szybciutko. Ja zapewne w sierpniu pójdę na prenatalne.
Ale sporo dziewczyn jest z terminem początek lutego max połowa
Ja się śmieje że z pierwszym męża siostra nam wykrakała, że będzie chłopak i był. Teraz ona twierdzi że też będzie chłopak zobaczymy [emoji2]Ja już bym chciała wiedzieć, kto się we mnie zadomowił [emoji4]
wysłałam prośbę o dołączenieZałożyłam grupę na fb
Lutowe mamusie 2022. Dołączajcie dziewczyny.
Mam tak samo, siostra na FB znajdzie wszystko również dołączę po oficjalnym przekazaniu dobrych wiadomościJa do grupy dołączę dopiero na Facebooku jak już powiem oficjalnie rodzinie, że jestem w ciąży nie chce żeby ktoś zobaczył do jakich grup należę, a mam w rodzinie dobrych detektywów u nas dziś 10 tydzień
takie wyniki mi wyszły na przeciwciała i dał mi eutyrox 25 raz dziennieA bierzesz leki na tarczycę jaki masz wynik ?