Coffe18
Fanka BB :)
Kupię zurawit. Ale miałaś leukocyty czy erytrocyty? Leukocyty w normie ale erytrocytow sporo.QUOTE="Mahoniowa, post: 21333207, member: 179900"]
Kup zurawit od razu. Tak mam dość często. Ostatnio miałam 70 i brałam zurawit. Powtórz mocz bo mogło być źle pobrane też.
[/QUOTE]
Skonsultuj to z lekarzem . Każda z was jest inna i powód powstania erytrocytów w moczu może byc rożny . To ze np. Mnie i Ciebie zacznie ze tak brzydko powiem swędzieć nie znaczy ze koniecznie z tego samego powodu .
Tez zrobiłam badanie moczu i coś mi tam wyszlo chyba leukocyty ciut podwyższone jeśli dobrze pamietam . Byłam pewna ze to pęcherz . Zrobiłam posiew na polecenie lekarki - bakterie nieliczne - lekarka mówi ze wszystko w normie . Pobraliśmy wymaz z małej i bang mamy to . Wyszla infekcja piśki . Dostałam antybiotyk i mała wyleczona - a ze tak powiem nie miałam żadnych oznak .
Może jestem zabardzo uczulona ale teraz nie odpowiadasz już tylko za swoje zdrowie ale i zycie dzieciątka . Zurawit oczywiście nie zaszkodzi ale jak koleżanka wyżej napisała bierze je z polecenia lekarza . Wiec pewnie lekarz musiał infekcje pęcherza stwierdzić . Zapobiegawczo pij sok z żurawiny , witaminę c i porozmawiaj ze swoim lekarzem