Poszłam w poniedziałek, żeby mi potwierdził że nie jest pozamaciczna. I potwierdził. W trakcie tygodnia zaczęły się plamienia wiec wczoraj na predce ogarnelam wizytę u profesora. I faktycznie pęcherzyk nie jest okrągły...Tak to jest jak idziesz na wizytę za szybko. Ja w pierwszej ciąży też tak miałam, potem jeszcze szybka zmiana lekarza itd. Teraz to sie spieszę idę dopiero 15 lipca na wizytę i to będzie 8tc.
reklama
Malutka1988
Fanka BB :)
Jestem już po zabiegu w domu. Fizycznie całkiem ok. Psychicznie trochę gorzej ale wiadomo.. Potrzeba czasu..@Malutka1988 i jak tam?
Malutka1988
Kochana tak mi przykro wiem co czujesz bo ja wczoraj miałam zabieg. Dali mi w szpitalu cytotec ale on wcale na mnie nnie zadziałal nic a nic. Trzymaj się kochanaByłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Miałam u niego monitoring więc wiemy że owulacja była wcześniej, dlatego nie wygląda to dobrze jutro ma dyżur w szpitalu, mam się zgłosić rano na izbę i będę znów lyzeczkowana. Pytałam czy nie możemy spróbować z tabletkami ale powiedział że i on miałby przez to kłopoty i ja, podobno cytotec jest już nielegalny nie wiem, chce mieć to już za soba i moc odliczac do kolejnych starań
misiacova
Tak mi przykro... trzymaj sięByłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Miałam u niego monitoring więc wiemy że owulacja była wcześniej, dlatego nie wygląda to dobrze jutro ma dyżur w szpitalu, mam się zgłosić rano na izbę i będę znów lyzeczkowana. Pytałam czy nie możemy spróbować z tabletkami ale powiedział że i on miałby przez to kłopoty i ja, podobno cytotec jest już nielegalny nie wiem, chce mieć to już za soba i moc odliczac do kolejnych starań
klaudusia21
Trzymaj się kochanaByłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Miałam u niego monitoring więc wiemy że owulacja była wcześniej, dlatego nie wygląda to dobrze jutro ma dyżur w szpitalu, mam się zgłosić rano na izbę i będę znów lyzeczkowana. Pytałam czy nie możemy spróbować z tabletkami ale powiedział że i on miałby przez to kłopoty i ja, podobno cytotec jest już nielegalny nie wiem, chce mieć to już za soba i moc odliczac do kolejnych starań
FitMum
PrzytulamJestem już po zabiegu w domu. Fizycznie całkiem ok. Psychicznie trochę gorzej ale wiadomo.. Potrzeba czasu..
I
Trzymam mocno kciuki za kolejne serduszka i za siebie również. Przyszedł mi list z usg na 9 sierpnia. 12/13 tydzien także zabukowane
a na razie czekam.
Dziś 6+1
Ankaaalat25
Aktywna w BB
Dzien dobry dziewczyny. Mało mnie tu jakoś, przepraszam ale nie mam zbytnio czasu i tak wchodzę co 2 dni ale nie nadążę wszystkiego przeczytać.
Smutne informacje tu przeczytałam, przykro mi z tego powodu
Ale gratuluję tez tym, u których są dobre wiadomości
U mnie bez zmian, w ogóle nie czuje, ze jestem w ciąży. Dokuczają mi mdlosci, trochę zwracam i to najgorsze uczucie jakie może być
Smutne informacje tu przeczytałam, przykro mi z tego powodu
Ale gratuluję tez tym, u których są dobre wiadomości
U mnie bez zmian, w ogóle nie czuje, ze jestem w ciąży. Dokuczają mi mdlosci, trochę zwracam i to najgorsze uczucie jakie może być
agabaj92
A wcześniej miałaś pozamaciczną ciążę? To jeszcze nie musi oznaczać nic złegoPoszłam w poniedziałek, żeby mi potwierdził że nie jest pozamaciczna. I potwierdził. W trakcie tygodnia zaczęły się plamienia wiec wczoraj na predce ogarnelam wizytę u profesora. I faktycznie pęcherzyk nie jest okrągły...
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Mam nadzieję że nie cierpiałaś za mocno. Odpoczywaj teraz, trzymaj się!