reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Tak to jest jak idziesz na wizytę za szybko. Ja w pierwszej ciąży też tak miałam, potem jeszcze szybka zmiana lekarza itd. Teraz to sie spieszę idę dopiero 15 lipca na wizytę i to będzie 8tc.
Poszłam w poniedziałek, żeby mi potwierdził że nie jest pozamaciczna. I potwierdził. W trakcie tygodnia zaczęły się plamienia wiec wczoraj na predce ogarnelam wizytę u profesora. I faktycznie pęcherzyk nie jest okrągły...

reklama
Byłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Miałam u niego monitoring więc wiemy że owulacja była wcześniej, dlatego nie wygląda to dobrze 😓 jutro ma dyżur w szpitalu, mam się zgłosić rano na izbę i będę znów lyzeczkowana. Pytałam czy nie możemy spróbować z tabletkami ale powiedział że i on miałby przez to kłopoty i ja, podobno cytotec jest już nielegalny 🤷‍♀️ nie wiem, chce mieć to już za soba i moc odliczac do kolejnych starań 😔
Kochana tak mi przykro 😔 wiem co czujesz bo ja wczoraj miałam zabieg. Dali mi w szpitalu cytotec ale on wcale na mnie nnie zadziałal nic a nic. Trzymaj się kochana

Byłam jeszcze u mojego lekarza prowadzącego. Miałam u niego monitoring więc wiemy że owulacja była wcześniej, dlatego nie wygląda to dobrze 😓 jutro ma dyżur w szpitalu, mam się zgłosić rano na izbę i będę znów lyzeczkowana. Pytałam czy nie możemy spróbować z tabletkami ale powiedział że i on miałby przez to kłopoty i ja, podobno cytotec jest już nielegalny 🤷‍♀️ nie wiem, chce mieć to już za soba i moc odliczac do kolejnych starań 😔
Tak mi przykro... :( trzymaj się

Trzymaj się kochana 🥺

Jestem już po zabiegu w domu. Fizycznie całkiem ok. Psychicznie trochę gorzej ale wiadomo.. Potrzeba czasu..
Przytulam😞😞😞😞

I

Trzymam mocno kciuki za kolejne serduszka i za siebie również. Przyszedł mi list z usg na 9 sierpnia. 12/13 tydzien także zabukowane
a na razie czekam. ❤️

Dziś 6+1

Dzisiaj byłam na wizycie 5+3, widać pęcherzyk żółtkowy i ogólnie mówi że aktualnie wszystko poprawnie. Kolejna wizyta za 2 tyg może będzie bicie serca 🤞😊
IMG_20210626_120538.jpg

Dzien dobry dziewczyny. Mało mnie tu jakoś, przepraszam ale nie mam zbytnio czasu i tak wchodzę co 2 dni ale nie nadążę wszystkiego przeczytać.
Smutne informacje tu przeczytałam, przykro mi z tego powodu😢
Ale gratuluję tez tym, u których są dobre wiadomości 🥰
U mnie bez zmian, w ogóle nie czuje, ze jestem w ciąży. Dokuczają mi mdlosci, trochę zwracam i to najgorsze uczucie jakie może być 🙄

Poszłam w poniedziałek, żeby mi potwierdził że nie jest pozamaciczna. I potwierdził. W trakcie tygodnia zaczęły się plamienia wiec wczoraj na predce ogarnelam wizytę u profesora. I faktycznie pęcherzyk nie jest okrągły...
A wcześniej miałaś pozamaciczną ciążę? To jeszcze nie musi oznaczać nic złego

reklama
Do góry