reklama
OliwCcia
Początkująca w BB
Dziękuję bardzogratulacje
OliwCcia
Początkująca w BB
Tak ja tez bym tego nie bagatelizowala. Jak to mój lekarz mówi plamienie jest jeszcze na początku ciąży do przyjęcia ale żywa krew to co innego. Leć kochana i to zbadaj. Powodzenia i trzymam kciuki aby wszystko dobrze wyszłoHej dziewczyny potrzebuje porady
W zeszłym tygodniu zaczęłam krwawić trwało to 3minutki ale krew była jasno czerwona byłam u lekarza wszystko sprawdził beta wyszła ok myślał ze to jednorazowa akcja ale dziś była powtórka poszłam się załatwić podczas parcia wyleciała ze mnie krew znowu jasnoczerwona żywa…było tego max jedna wkładka…tracę wiarę
Macie jakieś pomysły od czego tak jest?
Stelle
Fanka BB :)
Mówiła z czego to może wynikać? Ja biorę duphaston rano i wieczorem po 1 tabletce. Jutro na szczęście mam wizytę to dopytam o wszystkoJestem po wizycie, też tak mam. Identycznie. Luteine dopochwowo mi przepisała. I nospe doraznie
Mam 27 lat, to moja druga ciąża ale nie mam jeszcze dzieci. Mam nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze, nie dopuszczam do siebie innej myśliHej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
Ile macie lat? Które dziecko?
OliwCcia
Początkująca w BB
@Lusia04 jestem ciekawa czy w tym samym dniu urodzimySerduszko nie ma nic do rzeczy oceni po rozmiarze zarodka kiedy mogło dość do zapłodnienia
O kurcze. Po tej ciąży będziesz chyba naszym trenerem grupowym żeby mieć taką figurę
To mamy ten sam termin z USG
Ja wogole mam strasznie odrzucenie od mięsa. Dosłownie do mięsnego nie wejde. I czeste zawroty głowy. 2 dni temu prawie zemdlałam w aptece. Gdyby nie farmaceutka to bym poleciała na podloge :/
_white_wall
23 lata, pierwsza ciąża [emoji4] a ty?Hej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem [emoji85]
FitMum
Wszystko to miewalam w kazdej z ciąż i w tej również. Dzis po szybkim spacerku ciągło mnie szczególnie w prawej pachwinie ale Juz znane mi jest to uczucie. Potem kuło w lewej a klucie w macicy mialam do okresu najwiecej.Ja dzisiaj też czuje jakieś dziwne bóle jajników... Raz jednego raz drugiego i takie nieprzyjemne kłucie w podbrzuszu wcześniej czułam takie ćmienie jak na okres a to teraz jest bardzo niefajne uczucie. Mam nadzieję że to nic poważnego
Odpoczywaj kochana. Napewno bedzie wssystko dobrze. Zapewne kropek sie zadomawia
Moje 4. 36lat.Hej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
_white_wall
znam to odrzucenie od mięsa, a już szczególnie odrzuca mnie wołowina... mąż właśnie sobie zrobił obiad po pracy i wietrzymy mieszkanie, bo nie daję rady z tym zapachem... a on nic nie czuje haha
@Lusia04 jestem ciekawa czy w tym samym dniu urodzimy [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja wogole mam strasznie odrzucenie od mięsa. Dosłownie do mięsnego nie wejde. I czeste zawroty głowy. 2 dni temu prawie zemdlałam w aptece. Gdyby nie farmaceutka to bym poleciała na podloge :/
Lusia04
Moderator
Uświadomiłam sobie że mam 27 lat myslalam że 28 na pokładzie mam 9 miesięczna córeczkę.Hej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
Ja dziś musiałam wysiąść z auta pokonał mnie zapach z klimatyzacjiznam to odrzucenie od mięsa, a już szczególnie odrzuca mnie wołowina... mąż właśnie sobie zrobił obiad po pracy i wietrzymy mieszkanie, bo nie daję rady z tym zapachem... a on nic nie czuje haha
reklama
OliwCcia
Początkująca w BB
Nie tylko Ty jedna ja mam juz prawie 6 letnia córeczkę i to moja 2 ciąża. I dziś zobaczylam moje maleństwo na usg i dopiero przy biciu serduszka dotarło do mnie ze nosze pod sercem drugie kochabe życie az łza na usg mi poleciała23 lata, pierwsza ciąża [emoji4] a ty?