OliwCcia
Początkująca w BB
A lat 29 więc 30 lat jak urodze. A ze urodziny mam 21 stycznia to synek lub córeczka będzie pięknym prezentem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 33 lata i to będzie moje 3 dzieckoHej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
Ile macie lat? Które dziecko?
Ja też zaczynałam w wieku 24 latwygląda na to, że jestem najmłodsza [emoji2960] ale od zawsze chciałam być mamą, jestem już po studiach także czas najwyższy [emoji28] zwłaszcza, że mąż jest 9 lat starszy, a chcielibyśmy trójkę [emoji85]
Ja też więcej podczytuję niż piszęHej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
31, pierwsza ciążaHej, ale Wy dużo piszecie podczytywałam przez dzień ale brak weny na pisanie. Ja dalej nie mogę się oswoić, że w ciąży jestem
29 lat, ciąża 5 ale dziecko będzie 323 lata, pierwsza ciąża [emoji4] a ty?
To jak u mnie 3 lutego skończę 30 i na 3 mam termin z usgA lat 29 więc 30 lat jak urodze. A ze urodziny mam 21 stycznia to synek lub córeczka będzie pięknym prezentem