reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Witam was koleżanki😉 To i ja się do was przyłącze puki co wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży😊 Mam już córkę z listopada 2018. Obecna sytuacja ma się tak około 22maja miałam mieć @ ale nie zawitał, 5czerwca test ( dosłownie w dwie sekundy wielkie dwie krechy) i z aplikacji wychodzi termin około 2 lutego. Za tydzień idę do mojego gin będzie to już 7tydz więc mam nadzieję zobaczyć już wszystko co ma być na miejscu😉😉 z dolegliwości cyce bolą, spać się mi chce cały dzień, bardzo szybko się męczę ogólnie dużo gorzej niż w pierwszej ciąży aaa i mdłości całodniowe ale wybawieniem w mojej sytuacji są hallsy cukierki miętowo eukaliptusowe ekstra strong naprawdę dają radę i pije melisę z cytryną i imbirem. A z leków witaminy dla ciężarnych i magnez bo mi dokuczały takie bóle lekkie jak na okres. I to na razie tyle w temacie🤭

reklama
Pamiętasz kiedy łapały Cię takie smaczki ciążowe? 😋

Jejciu, jak pięknie 🥰 który to u Ciebie tydzień i dzień? Masz już założoną kartę ciąży?
Smaczki w ostatniej jak sie uspokoilo co do mdlosci po 12tyg.
Witam was koleżanki😉 To i ja się do was przyłącze puki co wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży😊 Mam już córkę z listopada 2018. Obecna sytuacja ma się tak około 22maja miałam mieć @ ale nie zawitał, 5czerwca test ( dosłownie w dwie sekundy wielkie dwie krechy) i z aplikacji wychodzi termin około 2 lutego. Za tydzień idę do mojego gin będzie to już 7tydz więc mam nadzieję zobaczyć już wszystko co ma być na miejscu😉😉 z dolegliwości cyce bolą, spać się mi chce cały dzień, bardzo szybko się męczę ogólnie dużo gorzej niż w pierwszej ciąży aaa i mdłości całodniowe ale wybawieniem w mojej sytuacji są hallsy cukierki miętowo eukaliptusowe ekstra strong naprawdę dają radę i pije melisę z cytryną i imbirem. A z leków witaminy dla ciężarnych i magnez bo mi dokuczały takie bóle lekkie jak na okres. I to na razie tyle w temacie🤭
To ci jaja🤣🤣🤣
Gratulacje kochana😘

reklama
też chciałam na wiosnę/ lato
A mam wrzesień , październik, styczeń A teraz luty 🙈
Haha no cóż poradzić ❤️ oby było zdrowe 😘 fajnie bo luty to kilka miesięcy i będzie wiosna a na lato rozszerzanie diety i owoce sezonowe, trzeba szukać plusów. Jakby to się tak dało nie? Że ja chce np maj i obliczam sobie pik i jest na maj 😂

Do góry