reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
a u mnie wyostrzony węch to przekleństwo, wszystko mi śmierdzi, połowa nie smakuje i jeszcze mnie odrzuca od niektórych rzeczy całkowicie 🥴 mi się zaczęły w 7 tygodniu 🤢
Biedna 😞
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam 😍 dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle 🤤.

Biedna [emoji20]
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam [emoji7] dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle [emoji1786].
ojej a ja mam wrażenie, że od samego czytania o mięsie zwymiotuję [emoji28]

smacznego! fajnie, że możesz jeść bez ograniczeń [emoji4]

Biedna 😞
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam 😍 dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle 🤤.
o nie, tego się nie da odzobaczyć 🙈 teraz zrobiłaś mi ochotę na burgera 🙊🤤

A dlaczego tak tyjesz ja też mam 175 cm wzrostu
Po poronieniu jak zaczęłam się badać wzdłuż i wszerz to wyszło na krzywej cukrowej i insulinowej że mam hipoglikemię i hiperinsulinemię. Powinnam mieć dietę z niskim indeksem glikemicznym ale ja kocham jeść... Głównie niezdrowe i kaloryczne rzeczy no i słodycze 🙈🤦‍♀️ i tak się dochrapałam że teraz skończy się na cukrzycy ciążowej 🙁 ale wyglądam okropnie... Z chudzielca który nigdy nie umiał przytyć zrobiłam się taką kulką 🙄 a motywacji do ćwiczeń i do diety zero 😞
Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Nie myśl tyle o tym bo zwariujesz 😋 ja do objawów staram się podchodzić ostrożnie. W pierwszej ciąży bolały mnie tylko piersi i byłam mega zmęczona. Później objawy zmalały i fakt ze nie skończyło się to dobrze, bo dowiedziałam się na wizycie ze serduszko przestało bić. Ale po wyłyżeczkowaniu jeszcze przez tydzień miałam cycki takie ciążowe... Nabrzmiałe, tkliwe i obolałe 🙄 a myślałam że objawy miną jak ręką odjął 🙄

reklama
Do góry