reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Biednaa u mnie wyostrzony węch to przekleństwo, wszystko mi śmierdzi, połowa nie smakuje i jeszcze mnie odrzuca od niektórych rzeczy całkowicie mi się zaczęły w 7 tygodniu
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle .
_white_wall
ojej a ja mam wrażenie, że od samego czytania o mięsie zwymiotuję [emoji28]Biedna [emoji20]
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam [emoji7] dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle [emoji1786].
smacznego! fajnie, że możesz jeść bez ograniczeń [emoji4]
Coffe18
Noooo tu mi się akurat upiekłoojej a ja mam wrażenie, że od samego czytania o mięsie zwymiotuję [emoji28]
smacznego! fajnie, że możesz jeść bez ograniczeń [emoji4]
Ja_niagara
o nie, tego się nie da odzobaczyć teraz zrobiłaś mi ochotę na burgeraBiedna
Zapach tez mam wyostrzony ale na szczęście nie odrzuca mnie od niczego . Smaki na jedzenie trochę mi zmalały . Mdłości mam od początku 6 tygodnia - raz mniejsze raz większe na szczęście nie wymiotuje . Miesko wcinam dziś na mecz dowożą nam takie mega duze burgery z fryteczkami i aż się trzęsę jak o nim pomyśle .
Stelle
Po poronieniu jak zaczęłam się badać wzdłuż i wszerz to wyszło na krzywej cukrowej i insulinowej że mam hipoglikemię i hiperinsulinemię. Powinnam mieć dietę z niskim indeksem glikemicznym ale ja kocham jeść... Głównie niezdrowe i kaloryczne rzeczy no i słodycze i tak się dochrapałam że teraz skończy się na cukrzycy ciążowej ale wyglądam okropnie... Z chudzielca który nigdy nie umiał przytyć zrobiłam się taką kulką a motywacji do ćwiczeń i do diety zeroA dlaczego tak tyjesz ja też mam 175 cm wzrostu
Nie myśl tyle o tym bo zwariujesz ja do objawów staram się podchodzić ostrożnie. W pierwszej ciąży bolały mnie tylko piersi i byłam mega zmęczona. Później objawy zmalały i fakt ze nie skończyło się to dobrze, bo dowiedziałam się na wizycie ze serduszko przestało bić. Ale po wyłyżeczkowaniu jeszcze przez tydzień miałam cycki takie ciążowe... Nabrzmiałe, tkliwe i obolałe a myślałam że objawy miną jak ręką odjąłKurcze a ja wam znowu pomarudze wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak?
Coffe18
Domówić jeszcze jednego ??o nie, tego się nie da odzobaczyć teraz zrobiłaś mi ochotę na burgera
FitMum
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Miałam ochotę na oliwki i zjadłam z chilli i serem feta. Kurcze nie można jeść fety czy można?