reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?
Pisz pisz jestem jak najbardziej na tak 💪
Jakby co to u mnie 2.02.2022 😉 same dwójeczki 😅

reklama
ciekawe czy któraś urodzi w takim terminie, fajna data 😄 ja obstawiam, że moje wykluje się na koniec stycznia 😅
Ahahaha tez mam takie przeczucie 🤣
Najbardziej się cieszę ze to będzie najpiękniejszy prezent dla mojego tatuśka . Ma ur 5 lutego i jeszcze nie ma wnuków . I tylko ja mogę mu je dać . Jest wodnikiem i ma wspaniały charakter także jesteśmy naprawdę szczęściarami 🥰

Przyszło moje 20 testów sesese. Zaraz mąż z paczkomatu przywiezie sesese też Was zaatakuje kreskami choć moje pewnie nie tak okazałe jak Wasze. Ja dzisiaj 4+0
Czekam z Niecierpliwością i pamietaj ze testy różnych firm mimo tej samej czulosci moga wybrawiac sie inaczej takze najwazniejsze ze jest progress :)
Jakiej czulosci sa te co kupiłaś?

ciekawe czy któraś urodzi w takim terminie, fajna data 😄 ja obstawiam, że moje wykluje się na koniec stycznia 😅
Heh ja obstawiam że jakbym musiała rodzić naturalnie to by urodził się ok 14 lutego bo córka siedziała 10 dni dłużej w brzuchu. Ale mam nadzieję że uda mi się załatwić cesarkę 😊

Mi doradca laktacyjny tak powiedziała. Jeść w ciąży wszystko i w trakcie karmienia także
Już nie ma diety mamy karmiącej tylko jeżeli dziecku jest coś to wtedy się eliminuje z diety. Ja bym się bała w ciąży jeść np surowego mięsa żeby się nie nabawić jakiegoś zatrucia gdzie może wystąpić gorączka.

Nie wiem z jakiego był, bo to były oliwki z polo marketu, ale pyszne 😁 no trudno, już zjadłam. Więcej najwyżej nie będę
Na zdrowie 😆
U mnie dieta nie za duzo sie zmieni. Jedynie alko nie bede pic haha. Watrobke bede jesc tyle ze nie codziennie 😆
A surowego miesa czy sera plesniowego nie trawie.
Karmiąc tez jadłam wszystko tylko byooyo urozmaicone. I ograniczałam jednak kawe i słodycze. Tym bardziej kupne.

Fete jadlam i jem dość czesto
No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?
Ja mialam Podobnie z ta waga.

reklama
Już nie ma diety mamy karmiącej tylko jeżeli dziecku jest coś to wtedy się eliminuje z diety. Ja bym się bała w ciąży jeść np surowego mięsa żeby się nie nabawić jakiegoś zatrucia gdzie może wystąpić gorączka.
Dokładnie . Tez zrezygnowałam ze swojego ukochanego tatara , łososia i ulubionych jajek sadzonych z płynnym żółtkiem 🙈🤤🤤🤤 wole nie ryzykować ….

Do góry