reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?
Pisz pisz jestem jak najbardziej na tak 💪
Jakby co to u mnie 2.02.2022 😉 same dwójeczki 😅

reklama
ciekawe czy któraś urodzi w takim terminie, fajna data 😄 ja obstawiam, że moje wykluje się na koniec stycznia 😅
Ahahaha tez mam takie przeczucie 🤣
Najbardziej się cieszę ze to będzie najpiękniejszy prezent dla mojego tatuśka . Ma ur 5 lutego i jeszcze nie ma wnuków . I tylko ja mogę mu je dać . Jest wodnikiem i ma wspaniały charakter także jesteśmy naprawdę szczęściarami 🥰

Przyszło moje 20 testów sesese. Zaraz mąż z paczkomatu przywiezie sesese też Was zaatakuje kreskami choć moje pewnie nie tak okazałe jak Wasze. Ja dzisiaj 4+0
Czekam z Niecierpliwością i pamietaj ze testy różnych firm mimo tej samej czulosci moga wybrawiac sie inaczej takze najwazniejsze ze jest progress :)
Jakiej czulosci sa te co kupiłaś?

ciekawe czy któraś urodzi w takim terminie, fajna data 😄 ja obstawiam, że moje wykluje się na koniec stycznia 😅
Heh ja obstawiam że jakbym musiała rodzić naturalnie to by urodził się ok 14 lutego bo córka siedziała 10 dni dłużej w brzuchu. Ale mam nadzieję że uda mi się załatwić cesarkę 😊

Mi doradca laktacyjny tak powiedziała. Jeść w ciąży wszystko i w trakcie karmienia także
Już nie ma diety mamy karmiącej tylko jeżeli dziecku jest coś to wtedy się eliminuje z diety. Ja bym się bała w ciąży jeść np surowego mięsa żeby się nie nabawić jakiegoś zatrucia gdzie może wystąpić gorączka.

Nie wiem z jakiego był, bo to były oliwki z polo marketu, ale pyszne 😁 no trudno, już zjadłam. Więcej najwyżej nie będę
Na zdrowie 😆
U mnie dieta nie za duzo sie zmieni. Jedynie alko nie bede pic haha. Watrobke bede jesc tyle ze nie codziennie 😆
A surowego miesa czy sera plesniowego nie trawie.
Karmiąc tez jadłam wszystko tylko byooyo urozmaicone. I ograniczałam jednak kawe i słodycze. Tym bardziej kupne.

Fete jadlam i jem dość czesto
No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?
Ja mialam Podobnie z ta waga.

reklama
Już nie ma diety mamy karmiącej tylko jeżeli dziecku jest coś to wtedy się eliminuje z diety. Ja bym się bała w ciąży jeść np surowego mięsa żeby się nie nabawić jakiegoś zatrucia gdzie może wystąpić gorączka.
Dokładnie . Tez zrezygnowałam ze swojego ukochanego tatara , łososia i ulubionych jajek sadzonych z płynnym żółtkiem 🙈🤤🤤🤤 wole nie ryzykować ….

Do góry